Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Pont egy hete áll a bál-a trafikmutyi folytatása

IMG_4791-004Április 23-án írtuk meg először, hogy kik lettek a nyertesek, kik üzemeltethetnek dohányboltot Hajdúszoboszlón. 25-én csütörtökön Szoboszlói trafikmutyi címmel jelent meg az első rövid cikkünk, mely mára a szokottnál nagyobb visszhangot kapott. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a helyi Fideszesek nem kedvenc olvasmánya a szoboszloihirek.hu, sőt még olyan emberekkel sem sokat találkoznak, akik olvassák, így az első két nap nem csodálkoztunk a nézettségen. A hét elején azonban már közel sem a megszokott látogatottságot regisztráltuk. Ahogy az objektív hírekre, úgy információink iránt is napról napra nőtt a kereslet!

IMG_4789-002Az elmúlt napokban,  30-án kedden, de főleg május elsején szerdán, és azóta folyamatosan nagy az érdeklődés oldalunk és az ominózus levél iránt. A cikkben csak néhány sort idéztem a levélből, de ennyiből az illetékesek sajnos még nem emlékeztek semmire, sőt kategorikusan tagadták, hogy ilyen levél létezne. Előtte, múlt hét végén, többen arra voltak kíváncsiak, hogy jutott el szerkesztőségünkbe az anyag. Ma szinte minden megyei és országos napilap ezt közölte. Fidesz-közeli körökből úgy értesültünk, hogy az első két nap tényleg nem az volt a nagy kérdés, hogy van-e ilyen levél, hanem az, hogy kitől kaphattuk meg. Valahol csak szivárog egy kicsit a rendszer, lazul a fideszes fegyelem. Elképzelhető, hogy az elmúlt időszak alatt, a  sok munkában elkerülte a Fidesz helyi vezetőinek figyelmét valami, de most a memória felfrissítéseként közreadjuk a levelet teljes terjedelmében, változtatás nélkül. Ezek után a hajdúszoboszlói, és a megyei vezetők, ha még mindig nem emlékeznek a levél létezésére, akkor minden bizonnyal nagy baj van. Talán az sem véletlen, hogy minden Fidesz szimpatizáns azt próbálja kideríteni mostanság, hogy vajon, hogy került illetéktelen kezekbe az újabb bizonyíték. (Nem ez az első fideszes levelünk, a szerk.) A Szoboszlói Színes csapata, több választási kampány és számtalan politikus ismeretében, még mindig bízik abban, hogy vannak gondolkodó emberek az országban, akik ha kell ki merik mondani véleményüket! A kialakult országos helyzet alapján, a levél teljes terjedelmének ismeretében, bízzuk az olvasókra a valós helyzet megítélését!

 

 

Ime a levél:

Trafikmutyi_levl_kicsi

 

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

Hozzászólások   

 
+9 #2 Gabi 2013-05-13 08:23
Ez aztán az összeesküvés elmélet! :) Van egy levelünk, amely "Sanyinak" szól, aláírás nélkül, tényleg biztos Kocsis írta Bodónak!! :D :D
 
 
+33 #1 ubi40 2013-05-04 04:57
Hát igen Ináncsy most vette meg a karikást(ha jók az információim)pó tolni kell a hiányt,silverék nél a játékgépek eltörlése miatti bevételkiesést finanszírozni kell.Peti a saját pálinkáját a cigivel had árulja,Zádórné meg menjen haza és adja át Lajosunknak a koncepciót.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)