Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Civil Mozgalom a civileknek!

civilek2Kedves Olvasók! Kiss Klára vagyok és most, mint a politika iránt aktívan érdeklődő civil írok. Engedjék meg, hogy röviden elmeséljem az elmúlt négy hét eseményeit. A rossz tapasztalatokról most nem szólók, inkább lelkesíteni kívánom Önöket!

 

    Először is szeretném megköszönni az óriási bizalmat, mellyel megtiszteltek. Akkor kezdtem a kopogtató cédulák gyűjtését, amikor más már rég abba hagyta és persze az sem titok, egy kezdőnek a semmiből nem egyszerű a feladat. Két hét alatt 650 ajánlószelvényt jutattak el hozzám, és sokan mondták, ha tudják, hogy indulok, nekem adják. Ez azonban meglepetés volt még nekem és családomnak is, így aztán én ismerőstől egy darab papírt sem kaptam. Sajnos idő hiányában nem tudtam elmenni azokért a cédulákért sem, melyeket a körzet más településeiről ajánlottak fel számomra. A hajrában pedig azért küzdöttem, hogy meglegyen a megyei lista és azzal együtt az országos. Belegondolni is rossz, hogy csak egy pici hiányzott, de így jár az, aki bizonytalan. Tudják egészen február 22-ig én is úgy gondolkoztam, ahogy a lakosság nagy része. Én is azt hittem úgysem lesz jobb, a politikusokkal szemben egy civil tehetetlen. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy ha akarják, mindent elérnek, nem számít nekik sem jog, sem erkölcs. Aztán egy sajtótájékoztatón, újságíróként megismertem a civil csapatot és átültem a másik oldalra. Anyukák és apukák közé, akiknek elegük van! Mivel nincs semmilyük, nem lehet Őket megfenyegetni, megfélemlíteni. Nem lehet Őket elhallgatatni, hitüket és lelkesedésüket megsemmisíteni. A Civil Mozgalom tényleg a semmiből indult, egy tavalyi aláírásgyűjtés volt az első megmozdulás, egy nő követte el ezt a nagy csodát, aki hitt abban, hogy sikerülhet és a többiek, akik mellé álltak. Seres Mária meglepetést ígért, és mint négy gyermekes anyuka tudja, ígéret szép szó, ha betartják úgy jó! A Civil Mozgalom jócskán meglepte a közéletet, és őszintén remélem, politikus körökben hamarosan ki fogja verni a biztosítékot!  Szókimondásával és józan, logikus javaslataival, melyekkel minden bizonnyal sok civil egyet ért.

civileg3civilek1civilek4

Politikai hirdetésként olvassák a megyei szórólap szövegét, és ne feledjék, az egész ország területén, így a hetes körzetben, Hajdúszoboszlón is, lehet és érdemes a Civil Mozgalomra szavazni!

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)