Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Rablás Szoboszlón! Egy órán belül elfogták a hajdúszoboszlói rendőrök a rablót.

DSC 0020-002A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztus 16-án hajnalban Hajdúszoboszlón a Hőforrás utcában egy 18 éves külföldi férfit hátulról leütött, majd az értékeit követelve bántalmazott.

 

 

A megsérült lengyel férfi a kényszer és fenyegetés hatására átadta a pénztárcáját – a benne lévő készpénzzel – támadójának, aki azonban ezzel nem elégedett meg, mert eltulajdonította a fiatal férfi zsebéből a mobiltelefonját és cigarettáját is, majd azokkal elmenekült a helyszínről.

A bűncselekmény bejelentését követően a hajdúszoboszlói rendőrök azonnal megkezdték az adatok gyűjtését az ismeretlen elkövető azonosítása és felkutatása érdekében. A sértettet által – a rablóról – adott személyleírás alapján a járőrök emlékeztek egy hasonló ruházatú férfire, akit pár órával a bűncselekmény elkövetése előtt a városban igazoltattak.

A 18 éves hajdúszoboszlói támadót – a bűncselekmény elkövetése után egy órán belül – a helyi autóbusz-pályaudvaron fogták el a rendőrök, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság előterjesztést tesz az őrizetbe vett B. Bálint István előzetes letartóztatásának indítványozására.

IMG 2269-003

IMG 2278-005

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)