Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ügyeleti hírek

DSC 0020-002A hajdúszoboszlói rendőrök 2013. augusztus 19-én kora hajnalban 6 fiatal külföldi férfit állítottak elő a kapitányságra, akik a hajdúszoboszlói Hőforrás utcán bántalmaztak két helyi férfit.

 

 

Három személyt állítottak elő a rendőrök 2013. augusztus 19-én éjszaka Hajdúszovátról, akik a Hősök tere előtti parkolóban – előzetes szóváltást követően – kölcsönösen bántalmazták egymást. Az előállított 3 helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A 31 éves, 30 éves és 16 éves gyanúsítottakkal szemben garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság folytatja le.
A hajdúszoboszlói rendőrök 2013. augusztus 19-én kora hajnalban 6 fiatal külföldi férfit állítottak elő a kapitányságra, akik a hajdúszoboszlói Hőforrás utcán bántalmaztak két helyi férfit. Az előállított 18 és 26 év közötti fiatalokat gyanúsítottként kihallgatták, velük szemben garázdaság bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatják le az eljárást. Előállították és gyanúsítottként kihallgatták a rendőrök a két helyi férfit is, akik magatartásukkal kiprovokálták a bántalmazást. Velük szemben garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság.
- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)