Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Strand tolvajokat fogtak a hajdúszoboszlói rendőrök.

150x150Az egyenruhások 2013. augusztus 20-án kora délután a hajdúszoboszlói strandfürdő biztonsági szolgálatának munkatársai segítségével elfogták azt a 17 éves fiatalembert, aki előző nap eltulajdonította egy fürdőző táskáját.

 

 

 

A járőrök az elfogott püspökladányi férfit előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. Az eljárás alá vont személyt 72 órán belül állítják bíróság elé.


1 34Néhány nappal előbb az egyenruhások egy gyanúsan viselkedő férfit igazoltattak a hajdúszoboszlói Thököly utcán, aki észlelve a járőrautót megpróbált elbújni a parkoló járművek mögé. Elszámoltatása során azt is megállapították, hogy a férfi nem sokkal ezt megelőzően bemászott a strandfürdő területére, ahol feltört egy italhűtőt. Az abban talált szeszesitalokat, fagylaltot egy műanyag ládába rakta, melyet megpróbált elrejteni, amikor meglátta a járőröket. A járőrök a férfit előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. S. Gergő 21 éves salgótarjáni lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság folytatja le.

-Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

2 33

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)