Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Nagy Fanny válogatott kerettag!

cseh_nagyfanny_szeredyHajdúszoboszlói díjlovas is bekerült a Komjáthy György Szövetségi Kapitány által összeállított idei csapatba. A lovaglás és azon belül a díjlovaglás kevesek által ismert, pedig ha arra gondolunk, hogy a magyar lovas nemzet, igazán többet is érdemelnének lovasok és lovak egyaránt!

 

Stábunk évek óta népszerűsíti remek kapcsolatunkat négylábú társainkkal, akik segítségével kis hazánk nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő eredményeket érhet el. Először Ács József hortobágyi díjlovasra hívtuk fel a figyelmet. A többszörös magyar bajnok után pedig a fiatal hajdúszoboszlói lovasra, akit gyakorlatilag ovis kora óta ismerünk. Fanny szemünk előtt cseperedett fel és kitartó munkája példamutató lehet sok kamasz számára. A napi több órás munka meghozza gyümölcsét. A 2010.március 28-29-én Pátyon rendezett  Fedett Díjlovas CDNA*/B Országos Minősítő versenyen Nagy Fanny a következő eredményeket érte el:

 Szombati eredmény 62.35%   II.hely Junior előkészítő program

 Vasárnapi eredmény 63.69%  I. hely Junior csapatfeladat program

A hajdúszoboszlói Hőgyes Endre Gimnázium 9. osztályos tanulója idén már I.licencű lovasként kezdte meg a versenyzést középosztályban. Óriási eredmény, hogy Komjáthy György Szövetségi Kapitány kijelölte a Junior Válogatott kerettagokat, melynek egyik tagja Nagy Fanny.

 A négyfős csapat célja az Európa Bajnokságra való kijutás, amihez különböző Nemzetközi Versenyeken is kell kvalifikálódni. Fanny jelenleg Révész Paula profi versenyző irányításával dolgozik, valamint Budapesten, Irina Lys Olimpiai Versenyző kurzusain készül, Milán nevű lovával a  megmérettetésekre.

 

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: www.magyardijlovas.hu

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu


A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)