Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Nádudvari uzsorások előzetesben

DSC 0020-002A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság uzsora bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2013. szeptember 3-án őrizetbe vett egy 42 éves nőt és egy 41 éves férfit.

 

 

150x150A rendelkezésre álló adatok szerint a két gyanúsított több alkalommal adott kölcsön pénzt nádudvari lakosoknak, oly módon, hogy a kölcsön átadáskor közölték velük, hogy a kölcsönadott összeg kétszeresét kérik vissza. Nem csak pénzt, hanem sört, cigarettát, süteményt is adtak a sértetteknek a valós érték többszöröséért, kihasználva szorult helyzetüket. Eddig három sértettről tudnak a nyomozók, azonban az eljárás során vizsgálják, hogy vannak-e további érintettek az ügyben.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a nádudvari S. Emesét és L. Ferencet őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására, melyet a Debreceni Járásbíróság 2013. szeptember 6-án ügyészi indítványra elrendelt.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)