Payday Loans
2024 május 21, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Vádemelési javaslat a trükkös tolvajok ellen

DSC 0137-004A rendőrök gyors intézkedésnek köszönhetően rövid időn belül elfogták a trükkös tolvajokat, az idős sértett visszakapta ellopott pénzét.2013 május 15-én beszámoltunk az esetről: "Trükkös tolvajok-bravúros elfogás" címmel. Az ügy most került a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészséghez.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 3 ismeretlen férfi 2013. május 14-én kukorica vásárlás ürügyén jutott be egy 84 éves hajdúszoboszlói asszony házába, ahol figyelmét elterelve eltulajdonították megtakarított pénzét. Az asszony a 3 férfi távozását követően vette észre, hogy pénzét ellopták és azonnal értesítette a rendőrséget.

DSC 0154-005A hajdúszoboszlói rendőrök a sértettől kapott rendszámtöredék és gépjárműleírás alapján azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását. A nagyhegyesi körzeti megbízott hamarosan észlelte a Balmazújváros irányába tartó keresett járművet, így az elfogásába a balmazújvárosi rendőrök is bekapcsolódtak. A 3 gyanúsított - autójukat hátrahagyva - futva próbált elmenekülni az egyenruhások elől, egyikük egy bokros részen megpróbálta elrejteni az eltulajdonított pénzt, de a rendőrök megtalálták azt.

Az elfogott L. János 45 éves és L. Krisztián 31 éves sajókazai, valamint H. Elek 41 éves sajóbábonyi lakost előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket. A bíróság H. Elek és L. Krisztián előzetes letartóztatását, míg L. János lakhelyelhagyási tilalmát rendelte el.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a 3 gyanúsítottal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, és az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Hajdúszoboszlói Járási Ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

DSC 0127-001

DSC 0137-004

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 21., kedd, Konstantin napja van. Holnap Júlia és Rita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)