Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Az első szoboszlói földmutyis neve kibukott

o008Ki lehetne más, mint városunk önkormányzati képviselője, aki egyben országgyűlési képviselő is. Igen ő az, Örvendi László gazduram. A Blikk ma hozta nyilvánosságra azt a listát amit bírósági úton kényszerített ki a Nemzeti Földalapkezelő Szervezettől (NFA).

 

 

 

 

DSC 0195A cikket több országos hírportál is átvette, és így derült ki, hogy hat fideszes és egy KDNP-s képviselő jutott ismét földhöz, most pályázat nélkül, csak azért mert a neve után ott van, hogy fidesz. A Blikk megpróbált telefonon elérni a boldog földbirtokost, de a mi kis Döbrögink sűrű elfoglaltságára hivatkozva nem nyilatkozott. Ezzel csak megerősítette pökhendi magatartását és jellemtelenségét. Ami a leg elszomorítóbb az egészben, hogy ez nem egy egyedi eset, ezek falkában nagyon erősek és legyőzhetetlenek!-gondolják ők. Egy magára valamit adó ember, egy ilyen eset napvilágra kerülése után haza se merne jönni lakhelyére, de ezek nem ilyenek. Csütörtökön ugyanúgy ott fog ülni a testületi ülésen, belenéz az emberek szemébe, előterjeszt, érvel, szavaz a város vagyonáról és dönt emberek sorsáról. Van még egy néhány hónapja a parlamentben , és egy éve helyben. Lehet, hogy szüksége van még erre a kis jövedelem kiegészítésre, hisz az elmúlt években csak 18-20 millió támogatást kapott évente a földjei után, a parlamenti képviselőség sem hozott többet mint kb. havi egy millió, és ehhez jött a helyi önkormányzattól az a cirka 150 ezer havonta, ami már szinte elhanyagolható összeg. A Blikk csak a NAGY képviselőket ismeri, de mi akik szoboszlóiak vagyunk, a listában sok ismerős névvel találkoztunk, sőt némelyikkel nagyon sokszor. Jó böngészést a pályázat nélküli nyertesek listájában. A teljes lista a Blikk honlapján olvasható.

IMG 8262

A következő táblázatban a szoboszlói versenyzők láthatóak:

lista Page 123

lista Page 124

lista Page 239

IMG 8326

A szenátorok munka közben...

 

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)