Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Kósa 7 másodperc alatt megsemmisült

IMG 0640Napok óta borzolja a kedélyeket Debrecenben, hogy bezárt az Anyatejgyüjtő Állomás. A témával kapcsolatban, forgatott az RTL KLUB debreceni stábja is, és miután körbejárták a kínosan kényelmetlenné vált ügyet, ma délelőtt elmentek arra a sajtótájékoztatóra, amit Kósa Lajos Debrecen polgármestere tartott.

 

Amire igazán nem számított a polgármester úr, hogy a sajtótájékoztatón nem csak az önkormányzati fenntartású, széles mosollyal rendelkező stábok mennek el, akiknek meg lehet mondani, hogy mit kérdezzenek, hanem önállóan gondolkodni tudó riporterek is, akik mernek is kérdezni.

A rövid híradás ITT megtekinthető.

Na nem nagy dolgokat, pusztán annyit, hogy :Miért az után indult az egyeztetés a klinikával, hogy bezárt az Anyatejgyűjtő Állomás? Ekkor hosszú néma csend, a polgármesternek forog az agya, hogy erre mit válaszoljon. Ez alatt a néhány másodperc alatt szinte teljesen megsemmisült, röviden fogalmazva beégett. Mint gyakorlott politikus, hamar összekapta magát. Tett még egy próbát, kilép(ne) a kamera látószögéből, és tőle megszokott flegma kioktatató stílusban visszakérdez, hogy : Nem tudna valami olyan kérdést feltenni amire pozitívan lehet válaszolni?
De bizony tudna kedves polgármester úr, arra ott van a házi tv-je. Mentsük ami menthető alapon, a jól begyakorolt trükköt alkalmazza a király. A riporter azt kérdez amit akar, ő meg azt válaszol amit akar!- mert ehhez neki joga van.
Bizony- bizony a szerkesztő riporternek meg ahhoz van joga, hogy ezt a fölöttébb kínos jelenetet adásba szerkessze és szembesítse a riportalanyát a választóival.
Köszönjük Zsófi! Gratulálunk!

IMG 0643

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)