Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ez már a pofátlanság teteje

kozmunka0709Egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, amikor polgármesterünk Facebook oldalán olvastam a következő kis hírt. Hogy valaki ennyire görcsösen ragaszkodjon a hatalomhoz, és minden hivatali csatornát maga alá gyűrve, ilyen sunyi módszereket is alkalmazzon, ez minden eddig képzeletet felülmúl.

 

Ime a Facebook-os hír:
A közmunkásoknak - akiknek számát ebben az évben mintegy négyszeresére növelték, így "értelmes" munkát nem tudunk számukra biztosítani - minden hónap nyolcadikán fizettünk. A napokban levelet kaptunk a Belügyminisztériumtól, amelyben azt kérik, hogy " .. a munkabérek kiutalása legkésőbb 2014.április 4. napjáig kerüljön sor." Tudják miért ? Megsúgom : hatodikán lesz a választás, vessünk be mindent, amit lehet. A Belügyminisztériummal ellentétben én nem becsülném le ennyire a közmunkásokat. Nem hiszem, hogy a kifizetések előrehozása segítene a kormányzópártok szavazatainak növelésében.

kozmunka1-qpr

Őket próbálják megvezetni?

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

Hozzászólások   

 
+7 #1 ubi40 2014-03-19 05:04
Ezek a képek biztos nem szoboszlón készültek,hisze n senki nem kapott ilyen szép dzsekit. :oops: Van aki akar dolgozni,de nem ennyiért(50640F t :cry: ) valakinek meg még ennyiért is nyűg megmozdulni(pén z a kocsmában landol,na ezeket hagynám éhendögleni)
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)