Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Január óta nem etette meg az állatait- mind elpusztúlt

150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 24 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű balesetben 1 személy vesztette életét, 2 közúti közlekedési baleset súlyos, míg 1 közúti közlekedési baleset könnyű sérüléssel végződött.

A körzeti megbízottak 2014. március 26-án 10 óra 20 perckor intézkedés alá vontak egy férfit Debrecenben, a Szitakötő közben, akiről olyan információjuk volt, hogy körözik. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a helyi lakos ellen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a 21 éves K. Gergelyt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Halálra éheztette állatait


A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a férfit, aki hónapokon keresztül nem etette és nem itatta állatait.

juh

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 26-án 11 óra 20 perc körüli időben egy állampolgár telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét arról, hogy Hajdúszoboszlón, az egyik ingatlan udvarán több elpusztult állatot lát. A helyszínre érkező rendőrök az udvaron és a családi ház melléképületében több mint két tucat elpusztult juhot és egy tehenet találtak. A járőrök az adatgyűjtés és tanúkutatás után azonosították az ingatlan tulajdonosát, aki az egyenruhások kérdésére elismerte, hogy 2014 januárja óta nem adott az állatainak sem enni, sem inni, hagyta őket elpusztulni. A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították az 59 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

juh2

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság G. László ellen – szabadlábon hagyása mellett – állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

Hozzászólások   

 
+8 #1 kovacspeter 2014-03-29 19:05
remélem az ilyen embert börtönbe zárják és addig éheztetik amíg éhen nem döglik
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)