Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Egy Kiss kampány! Civileknek boldogság – politikusoknak Cavinton!

IMG 8281Kiss Klára boldog három gyermekes családanya, oknyomozó újságíró, tánctanár és lovasoktató. Ja és független országgyűlési képviselőjelölt, az SMS, azaz Seres Mária Szövetségesei támogatásával. Szerinte józan paraszt ésszel felfoghatatlan, hogy egy csodás ország, miért nem működik normálisan. Sejti is, hogy mi a probléma, de a megoldáshoz április 6-án segítségre van szüksége!

 

Újságíróként 1992 óta dolgozik, az elmúlt 22 évben volt szerencséje megismerni a politikusokat, véleménye nem túl rózsás a „Tisztelt Házról". Először Dávid Ibolyától kérdezte, miért nem lehetnek visszahívhatóak a rosszul dolgozó képviselők, aztán sorba jött mindenki a problémás kérdésekkel. Az MSZP-nek nem tetszett az autópálya költségvetése körül kialakult vita, az SZDSZ-nek az egészségügyes Horváth Ágis kérdések, a Fidesznek a trafik és földmutyi, és még hosszasan sorolhatnám a régi vagy új cikis témákat. Mint újságíró azt tapasztalta, hogy az évek múlásával egyre szemtelenebbek lettek a politikusok. Többen közülük egyszerűen nem voltak hajlandóak válaszolni a feltett kérdésekre. Ez volt az a pont, amikor Kiss Klára eldöntötte, belülről kell bomlasztani a társaságot, mert kívülről a becstelen politikusok, teljesen immunissá váltak a kevés számú, számon kérő választóval szemben.

IMG 6409


Sajnos az is látható, hogy a történelem bizonyos időközönként ismétli önmagát. A hatalmon lévők hamar megszédülnek a lehetőségektől és közben a nép egyre lejjebb süllyed a mocsárban. Egyre többet dolgozik, egyre kevesebb pénzért. Már nem mer kérdezni és lassan gondolkozni sem. Modernkori rabszolgaság, amit meg kell szüntetni! Ehhez azonban tenni kell, és itt jön a pozitív gondolkodás!
Klári szerint az eleve elszabotált idei kampány során már az is nagy eredmény, ha sokan elmennek szavazni. S ha már elmennek, arra kéri a résztvevőket, gondolkozzanak! A boldogság napján tartott kötetlen sajtóbeszélgetésen talán ez volt a legfontosabb téma: az emberek akarjanak és merjenek gondolkodni! Meglepetést okozni! A politikusok pedig szedjenek Cavintont!

IMG 7316


S ha majd minden rendbe jön, az anyukák nagy szeretettel újra sikeresen összetartják a családokat és recepteket cserélgetnek egymás között. Hogy ez a szép szokás ne menjen ki a divatból, szombaton délelőtt a nagycsaládos politikus jelöltek, Seres Mária és Kiss Klára közösen vásárolnak a Szoboszlói piacon. Abban bíznak sikerül valami jó dolgot kisütniük, hogy az eddigi sikeres kampány a hajrában nagyot szóljon.
Március utolsó napjára, hétfő estére Kiss Klára kötetlen beszélgetésre hívja a jelölttársakat a Bocskai Rendezvényközpontba. A képviselőjelölt azt mondta, bárki is legyen a körzet országgyűlési képviselője, a többieknek segíteni kell a munkáját. A jelöltség már kötelez! Bárhogy is alakuljanak az eredmények, közösen, a többiekkel együttműködve kell lakóhelyünket még jobbá tenni!

IMG 8956

 

Szoboszlói Színes– Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
+17 #1 Gabi 2014-03-29 17:15
Árulja már el valaki Klárika miért ölelgeti minden képen a harangokat? :)
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)