Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Márton feltámadt

IMG 8337-010Hosszú ideje nem írtunk már Márton Attiláról, volt országgyűlési képviselőnkről. Fejlett demokráciákban úgy szokás, hogy ha egy közszereplő bejelenti, közszereplését befejezi, akkor erre a sajtó tekintettel van, "elfelejti". Márton azonban újra megszólalt, az egyik közösségi oldalon elemzi a lezajlott választást, így mi sem vétünk megszólalásunkkal az írtatlan szabályok ellen.

 

 

IMG 8336-009Amit ír, szóra sem érdemes. Neki mindenről az jut eszébe, hogy a polgármester nem ért a város vezetéséhez. Sokkal érdekesebb kérdés : miért szólalt meg ? Lehet, hogy ezzel is azt a látszatott akarja erősíteni, hogy őt nem elzavarták, holott valójában ez történt, hanem önként döntött, így most utólag megerősítve helyesen. Ismerik a mondást, ha valamit nem tudsz megváltoztatni, állj az élére. Ami ennél a verziónál azonban sokkal valószínűbb, látva a fidesz szereplését, feléledt benne a szándék, meg kellene próbálni az őszi polgármester választást. Lehet, hogy a fidesztől kapott munkahelye nem is annyira jó, meg egyébként is elszokott már a munkától. Hogy egyszer már azt mondta, búcsúzik a közszerepléstől, elege volt belőle , nem számít. Mit szól ehhez a másik fidesz jelölt, Kocsis Róbert ? Vagy a fideszen belül is háború lesz ? Két perspektíva nélküli ember akármire képes. Persze lehet, hogy Márton csak önjelölt. A fidesz sem támogatja. Nemsokára itt az ősz, érdekes dolgok fognak még történni városunkban.

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
-5 #1 ubi40 2014-04-08 17:39
Még itt lesznek az EP választások addig,de már izgatottan várjuk az újabb fejleményeket,h ogy mennyi szerencselovag önjelőlt fog póbálkozni.A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)