Payday Loans
2024 április 16, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Május 1-től indul a Hajdú-Travel

IMG 4857-004A Luximpex Kft. által üzemeltetett Hajdú Travel utazási iroda új, on-line beutaztató portált fejlesztett. Az április 10-én a debreceni Lycium Szállodában tartott bemutató alkalmával Soós Sándor ügyvezető igazgató kifejtette, hogy a több mint 1 éves fejlesztés célja, a debreceni repülőtér lehetőségeinek kiaknázása a beutazó forgalom növelése.

 

 

 

 

Jelenleg Londonból illetve Eindhovenből érkeznek rendszeresen járatok, melyek kihasználtságát és a desztinációk számának növelését szeretnék elérni azzal, hogy komplex kínálatot állítottak össze a Debrecen – Hortobágy – Hajdúszoboszló – Nagyvárad – Nyíregyháza - Tokaj térség lehetőségeiből. Mint az ügyvezető hangsúlyozta, a vendégek pozitív élmények birtoklásáért, autentikus látni, hallani, érezni, ízlelni valókért hajlandók útra kelni, ezért a honlap elsődlegesen az adott térség kiemelkedő rendezvényeit, művészeti, gasztronómiai, ökológiai, sport és egészségturisztikai lehetőségét kínálja.

IMG 4885-005Istók Csaba az iroda vezetője bemutatta a honlapot, melyről kiderült, hogy a jelenlegi angol nyelv mellett a repült desztinációk bővülése esetén a megfelelő nyelvi mutációk is megjelennek. Az érdeklődők meggyőződhettek arról is, hogy a honlap kínálata a transzfer, gépkocsi bérlés, szállás, programlehetőségek, egészség és szépségipari szolgáltatások, kirándulások teljességét kínálja, melyek együttesét az érdeklődő, saját válogatásában, azonnal on-line lefoglalhatja és megvásárolhatja. Elhangzott, hogy a következő napok fontos és nehéznek ígérkező feladata a WIZZ AIR megnyerése az együttműködésre. A jelenlévő szállodásokkal, programgazdákkal együtt elemezték a honlapon található szolgáltatók közreműködési lehetőségeit (admin. felületek) és több kérdésre találtak együttes megoldást.

 

 

 

Hajdú-Travel másolata-002A rendezvényt segítő és egyben megnyitó Katona Ilona az Észak - alföldi RMI igazgatója történelminek nevezte a lehetőséget, tekintettel arra, hogy hosszú ideje ez az első komolyabb összefogás a térségben és hangsúlyozta, hogy az MT Zrt. minden segítséget megad az iroda és ez által a térség sikeréhez. A szép számú hozzászóló, közöttük a Debrecen - hortobágyi valamint a hajdúszoboszlói és nyíregyházi TDM irodák vezetői kivétel nélkül megelégedésüket és együttműködési szándékukat fejezték ki. A honlap a tartalmak aktualizálását, a közreműködési szerződések aláírását követően május 1.–től indul élesben is a www.hajdutravel.eu címen.

 

 

hajdutravel.eu-001

 

 

Szoboszlói Színes–Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)