Payday Loans
2024 május 17, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Elfogták a rablót, kerékpár tulajdonosát keresi a rendőrség

150x150A rendőrök elfogták azt az ebesi férfit, aki Hajdúszoboszlón akarta kirabolni a sértettet.

 

 

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 18-án 16 óra körüli időben Hajdúszoboszlón, a Rákóczi utcán egy fiú az ismerőseivel találkozott, akiknek a társaságában volt egy férfi, aki felszólította a 20 éves sértettet, hogy pakolja ki a zsebeit. A fiú ennek nem tett eleget, ezért a támadó őt többször ököllel arcon ütötte. Ezt követően a sértett a kerékpárját hátrahagyva elmenekült a helyszínről. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást a rabló azonosítása és felkutatása érdekében. A beszerzett információk alapján a tettes egy kisteherautóval Ebes irányába távozott. A járművet és annak utasait a járőrök rövid időn belül a 4. számú főúton intézkedés alá vonták. Az egyenruhások a gépjárműben utazó 21 éves H. Zsoltot elfogták és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság az ebesi lakossal szemben rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A kerékpár tulajdonosát keresi a rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/753/2014. bűnügyi számon eljárást folytat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. István ellen.

A rendőrök 2014. február 21-én 2 óra 40 perc körüli időben Debrecenben, a Tócóskertben járőröztek, amikor felfigyeltek egy kerékpárral közlekedő gyanús férfira, aki az egyenruhások láttán hirtelen irányt változtatott és elhajtott. A járőrök követték a biciklist, akit végül az István úton vontak intézkedés alá.

A rendőrök a férfi ruházatát és csomagjait átvizsgálták, mely során feszítővas, csavarhúzó és más eszközök kerültek elő, amiről azt állította, hogy azért vannak nála, mert munkából tart haza és nála maradtak a szerszámok, a kerékpárral azonban nem tudott elszámolni.

A járőrök a 31 éves hajdúhadházi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók V. Istvánt gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, valamint lefoglalták tőle a kétkerekűt.

A nyomozóhatóság kéri a képen látható kerékpár tulajdonosát, hogy jelentkezzen – személyesen, a tulajdonjogot igazoló dokumentummal – a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívja telefonon a 06-52/516-400/22-59 melléket vagy a nap 24 órájában elérhető 06-52/ 457-040 számot vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

kerojo 0

kerojo1

kerojo2

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 17., péntek, Paszkál napja van. Holnap Erik és Alexandra napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)