Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Pályázat non-profit szervezetek számára‏

Az Európai Pályázatkezelő és Vállalkozásfejlesztő Alapítvány pályázatot hirdetett vissza nem térítendő pénzbeli támogatás nyújtására rendezvényekre, működési költségre és webes megjelenésre nonprofitok számára.

 

Az igényelt támogatás összege maximum 300 000 Ft lehet. A támogatás 50% önerőt igényel, tehát pl. 100 000 Ft önerőre 100 000 Ft támogatás kérhető. (Kivéve az alapítvány által szervezett képzéseket, ezek esetében a megítélhető támogatás 100%.)

A támogatás felhasználható
nonprofit szervezetek közösségi rendezvényeinek, programjainak megvalósítására, nonprofit szervezetek nem bér jellegű általános működési költségeinek támogatására, bármilyen rendezvény vagy weblap megvalósítására, amely a pályázó profiljába illeszkedik. .

A pályázat tervezett támogatottjainak száma az összes kategóriában maximum 300 pályázó.

A pályázatra egy pályázó csak egy pályázatot adhat be. A pályázók a pályázat beadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy támogatásuk esetén az alapítvány támogatásuk formáját és módját honlapján, nonprofit adatbázisokban és a partnerszervezetek adatbázisaiban rögzítse.

A pályázat formája: A pályázat az Európai Pályázatkezelő és Vállalkozásfejlesztő Alapítvány Szeged, Széchenyit tér 9. (Magyar Államkincstár épülete) 6720 címre postai úton nyújtható be a www.eupeva.hu weboldalról letölthető egységes formanyomtatvánnyal.

A pályázat elszámolása: A pályázathoz csatolni kell a tervezett programok, rendezvények becsült költségvetését, a működési költségek tervezett pénzügyi tervét vagy a weblapkészítés árajánlatát. Ha a pályázat irreális adatokat tartalmaz, amelyek nem valós viszonyokat tükröznek, akkor a pályázatot automatikusan érvénytelenítik.
A pályázat támogatottjai elszámolási kötelezettséggel rendelkeznek.

A pályázat részvételi feltétele: Pályázhat minden magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület.

Postára adási határidő: 2010. június 22.

A pályázati döntés ellen a pályázó részéről jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.

A támogatási döntésről szóló értesítések tartalmazzák a szerződéskötés feltételeit és az ahhoz szükséges dokumentumok beküldési határidejét, módját. A kedvezményezettel a szerződéskötéshez szükséges valamennyi feltétel határidőben való teljesülése esetén a támogatási szerződést a pályázatkezelő köti meg.

Érvényét veszti a támogatási döntés, ha a szerződés a támogatásról szóló értesítésben megjelölt határidőn belül a pályázó mulasztásából, vagy neki felróható egyéb okból nem jön létre.

Erre a linkre kattintva letöltheti az adatlapot.

A pályázathoz kapcsolódó elérhetőségek megtalálhatók a www.eupeva.hu honlapon.

Forrás: www.eupeva.hu/

 


A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)