Payday Loans
2024 április 24, szerda
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

HAJRÁ THÖKÖLY, HAJRÁ HAJDÚSZOBOSZLÓ!

csoportképA Thököly bár hivatalosan nem sport suli, mégis talán a legtöbb és legjobb sportoló innen indul versenyekre. Eredményeik elismerésre méltóak, ezért megpróbáljuk csokorba szedni az elmúlt időszak eseményeit, eredményeit.

 

 

A legtöbb diákot talán a futball érinti, tehát kezdjük ezzel. A Thökölysek tavasszal sorra nyerték a meccseket, elsők lettek két korcsoporttal a megyei diákolimpiai döntőben és országosan bekerültek a legjobbak közé! Edzőjük Szűcs János a következő sorokkal köszönte meg a diákoknak és a szülőknek a 2013-14-es tanévben elért eredményeket, melyeket mi hajdúszoboszlói lakosok is köszönünk a sikeres csapatoknak és a felkészülésben részt vevő egész stábnak!

A nagyobbak

Kedves Thökölysek, sportolók és szülők!
Ismét lezajlott az Országos Labdarúgó Diákolimpia, és ismét öregbítettük iskolánk, valamint városunk hírnevét. Újra bejutottunk az ország legjobb 20 iskolai csapatai közé - az 1.kcs-ban 450, míg a 2. kcs-ban 350 iskolai csapat közül érték el a gyerekek ezt a szép eredményt. És ha már ott voltunk, bizonyítottuk, hogy nem véletlenül lett mind a két korcsoport megyei bajnok!
Az Országos Labdarúgó Diákolimpián az 1.kcs. 6. helyezést, a 2.kcs. pedig 9.helyezést ért el.
A gyerekek ismét nagyot küzdöttek, a szülők csodálatosan szurkoltak. Volt öröm és bánat, 30 fokos meleg, de szakadó eső is.

Elsők

Élményekkel tele tértünk haza a múlt héten, és a mai napon is.
A csapataink erősségét jelzi, hogy a mostani 1.kcs-ban például az az egri sportiskola lett az országos 2., akiket mi a csoportmeccsek során simán, meggyőző játékkal vertünk 3:1-re. De múlt héten, a 2.kcs-ban diadalmaskodó Kozármisleny is csak 1:0-ra tudta a thököly-s csapatot legyőzni a csoportunkban.
Jellemzően olyan csapatok előztek meg minket, melyek sport tagozatos iskolák - ez növeli is a gyerekek eredményeinek értékét. Az 1.kcs. győztes csapata is ilyen: Bp. XVIII.ker. - napi két edzés a gyerekeknek.
Kiemelném Szűcs Tamás teljesítményét, aki mind az 1.kcs-ban, mind a 2.kcs-ban kiemelkedően játszott (2 évvel idősebbek ellen is). Ezt a mai napon különdíjjal jutalmazta a versenybizottság, a játékvezetők véleményét is kikérve.
Ezen gyerekek egy részével Sarkadi Zoli dolgozik az egyesületnél, nagy érdemei vannak ezekben a sikerekben.
De természetesen a gyerekek érdemlik a legnagyobb gratulációt!!!
Köszönöm a szülők segítségét, a példamutató szurkolást!!!
Most már lehet itt az év végén egy kicsit "megnyomni" a tanulást.
Én is azt teszem! Végre van időm készülni néhány napot a jövő heti UEFA "A" edzői vizsgámra. Sajnos ez nagyon kevésnek tűnik, de nem sajnálom az időt, amit a tanulás helyett a különböző versenyeken töltöttem a thököly-s diákokkal!! Élmény volt!!
Remélem sikerül megoldanom kissé megfáradva ezt a feladatot, és az itt szerzett tudással még hasznosabban fogom tudni képezni és nevelni a gyerekeket.

Foci 1

foci 2

Kicsik

Kupával-oklevéllel

Szoboszlói Színes– Kiss Klára
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)