Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Már körvonalazódik, ki lesz Sóvágó riválisa

IMG 1147-002A nagy Fideszesek közül, Márton Attila után kegyvesztett lett Kocsis Robi is, vajon ki lesz a következő? Hetek óta lehet hallani, baráti társaságok latolgatják, hogy az őszi, helyi választáson ki, vagy kik lehetnek Dr. Sóvágó László vetélytársai? A héten sokat tisztult a kép. A polgármesteri székért nagy harc lesz, hisz a Fidesz nem engedheti meg magának, hogy nem állít jelöltet.

 

IMG 1144-001A kérdés csak az volt számukra, hogy van-e olyan hiteles, ismert emberük, aki vállalja a megmérettetést, és van esélye a győzelemre. Megalapozott, de hivatalosan még meg nem erősített információnk szerint, ma délután megtalálták az ideális jelöltet. Már másfél éve Hajdúszoboszlón dolgozik, a Járási Hivatal vezetőjeként. Igen, ő lesz aki a Fidesz színeiben megmérkőzik Sóvágóval, a neve: Dr. Györgyi Zoltán. Hetekkel ezelőtt még úgy tudtuk, hogy Kocsis Róbert lesz a jelölt, hisz állandóan ott nyüzsgött mindenütt, megnyitott, köszöntött, szerepelt mindenhol ahol csak lehetett. Május elején, egy 17 perces eszmefuttatást láthattunk, a HVTV- ben az 1-es körzet sikereiről. Itt, aki ezt látta, teljesen elérzékenyülve hallhatta, hogy mit meg nem tesz ez az ember a körzetéért. Büszkén elmesélte, hogy eddig a közpénzből 3 milliót, minden körzetben a körzet képviselőjének javaslatára használtak fel, ebben az évben ezt az összeget felemelték 5 millióra, mivel választási év van. Mit sikerült ebből megoldani?- hangzott a kérdés, és egy két járdajavítás megemlítése után, nagy fordulatot vett a beszélgetés, mert egy ügyes csúsztatással felsorolta Robi az összes főtéri rekonstrukciót, a mozitól a művházig, az erődfaltól az egészségházig mindent. Megtehette, teljes lelki nyugalommal, nem kellett tartani kellemetlen rákérdezéstől. Ügyes, mondhatná egy idegen. De a Fidesz vezetősége, ennek ellenére úgy döntött, hogy elengedi a Robi kezét. Elég volt. Nincs tovább. A trafikmutyi fővárosának Fideszes városi elnöke, finoman szólva beégett. Kedden a helyi Fideszes vezetés úgy határozott, hogy nem kér ebből az izzadtságszagú erőlködésből. A jelenlévő Fideszesek közül, állítólag csak a földmutyis, – földbirtokos Örvendi gazduram, próbálta erőltetni, de ez az ötlet is elhalt. Ma délután, a testületi ülés után összehívott Fidesz tagság elé már nem is került fel a neve, egyedüli jelöltként Dr. Györgyi Zoltánt támogatták. Hogy neki mire lesz elég ez a felhatalmazás, majd az ősszel meglátjuk.

 

IMG 1147-002

A mai testületi ülésre is 20 perc késéssel érkezett Kocsis Róbert, de mentségére legyen mondva, hogy Majoros Petronella még késve sem érkezett.

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
-6 #4 ubi40 2014-08-24 07:54
A győztes csapaton ne változtass :-x .Maradt minden a régiben,csak az alkeszgusztival nem tudtak mit kezdeni,Ráczné meg talán önként távozott? :oops:
 
 
-9 #3 sóvirág 2014-06-15 11:09
@ubi40: A régi szoboszlai hagyományok szerint, neki majd a fia lesz "gyüttment" : :D
 
 
-6 #2 ubi40 2014-06-15 07:14
Érdekes ez, a "szoboszlói kötődésű" emberek leamortizálódta k a "gyüttmenteket" meg erőltetik. :oops:
 
 
+9 #1 Gabi 2014-06-13 11:40
Volt már hasonló jelöltjük -talán ismertebb- úgy hívták Szandai Kázmér. Már senki nem emlékszik rá. Ha a Fidesz tovább szeretne üldögélni a meleg ****ban, a csinovnyik az ideális jelölt.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)