Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Idős asszonyt keresünk!

hunyadi_jozsefneTegnap reggel lakásából ismeretlen helyre távozott egy 78 éves asszony, azóta nem találják. Kérjük, aki Erzsike nénit látta, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést!

 

Tegnap reggel újlétai lakásából ismeretlen helyre távozott Hunyadi Józsefné (Erzsike néni),  azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Nevezett térben-időben tájékozódni nem tud, önmagát ellátni nem képes, szellemileg leépült. A bejelentés követően felkutatás érdekében minden megtett a rendőrség, nyomkövető kutyával, hőkamerával is keresték. A felkutatása tegnap késő éjszakáig nem járt sikerrel. Keresését ma kora reggel újra kezdték, eddig sikertelenül. A Rendőrség kéri, aki az idős asszonyt látta, tegyen bejelentést.

Eltűnésekor viselt ruházata: világos pizsama felső, sötét cicanadrág, fejkendő, lábán feltehetően papucs, vagy mezítláb.

Személyleírása: kb. 160 cm magas, súlya kb. 50 kg, ősz hajú.

Bejelentést a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számokon tehetnek.

 

Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálat

 

 

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)