Payday Loans
2024 március 29, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A leggyorsabb szoboszlói futó

atletika3Ha hiszik, ha nem egy törékeny lány, aki kitűnő tanuló, zongorázik, él hal a lovakért és mellesleg futkorászik is „néha”, hetente átlag 10-12 órát, hogy formában legyen.

 

atletika1Kálmán Csenge mondhatnánk azt is az apukájára ütött, aki februárban ért el remek eredményeket a senior atlétika bajnokságon. A fiatal versenyző élete legjobb eredményét szintén a SYMA Csarnokban szerezte meg február első hétvégéjén. Fedett pályás ifjúsági junior országos bajnokságon a dobogó harmadik helyére állhatott. Eredményeivel nem szeret dicsekedni. Szerénysége jól látszik abból is, hogy nem tudtunk Tőle egy olyan képet kérni, ahol a dobogón áll, pedig lett volna alkalom ilyen fotót készíteni, bőven!

atletika2Jelenleg fedett pályás versenyeken vesz részt, és megméretteti magát nemzetközi vizeken is. A Debreceni Sport Club-Sport Iskola atlétája legutóbb a Magyar Atlétikai Szövetség által szervezett nemzetközi kupán nyílt kategóriában, azaz rutinos, felnőtt versenyzők között 11. lett! Gratulálunk az eredményekhez, és kíváncsiak lennénk arra, hogyan lehet ennyi mindent egyszerre, és ilyen eredményesen végezni!

 

 

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Bali István

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)