Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Ballagás – érettségi vizsga

ballagas112010. április 30-án városunk három középiskolájában  is megtartották a középiskolai ballagásokat. Lezárt ez egy négy vagy hat éves szakaszt, az igazi diákéveket, boldogsággal, felhőtlen nevetéssel, meggondolatlan csínytevésekkel, melyek örökké emlékek maradnak. A közös tanulás, egymás segítése, a bulik, kirándulások változtatták a húsz-harminc rakoncátlan kamaszt közösséggé.

 

ballagas5Pénteken tehát meghatódva elballagtak, búcsúztak. Szombaton és vasárnap még biztosan rágták a körmüket a fiatalok az izgalomtól, ugyanis hétfőn írták a magyar érettségit.  A hírek szerint a diákok nem tartották túl nehéznek. Kedden a matematika érettségi sort kellett megoldani, amely ezúttal -szintén a tanulók szerint- nehéz volt. Szerdán történelemből, csütörtökön angolból kellett számot adni.

Az elkövetkező írásbeli és szóbeli vizsgákhoz kitartást, jó tanulást kívánunk! Pár év múlva jót derülnek majd az érettségizők a hihetetlen nagy izguláson és szép emlék marad, de így van ez jól!
A Közgazdasági Szakközépiskola ballagásán készült fotók megtekinthetőek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Szoboszlói Színes– Lora – Fotó: Buzási László

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)