Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Holoda Péter, már ma dobogóra állt, az Ifjúsági Európa Bajnokságon

fotó 2Holoda Péter a Hajdúszoboszlói Árpád S.E. kiválósága bronzérmes lett a dordrechti (NED.) Ifjúsági Európa Bajnokságon! A hajdúszoboszlói kiválóság a magyar ifjúsági válogatott tagjaként már az első nap -július 9-én- rajtkőre állt az 50 m. pillangóúszásban.Ebben a versenyszámban 54 európai kiválóság mérte össze tudását. Péter országos ifjúsági csúcsa: 0;24.54 a rajtlista besorolása alapján a 6. helyet jelentette számára.Az előfutamok során 0;24.60-t teljesített, így a 3. helyen várhatta a délutáni középdöntőt.

 

 

 


17 óra 38 perckor rajtolt a középdöntő amelyben az előfutamok alapján a legjobb 16 időeredményt elért úszó versenyezhetett tovább. A szoboszlóiak olimpiai kerettag 18 éves úszója új országos ifjúsági csúcsot úszva 0;24.35-tel szintén a 3. helyen biztosította be a döntőben való indulását.
18 óra 59-kor hangzott fel a dudaszó, amely az 50 méteres pillangóúszás 8 döntőbe jutott versenyzőjének szólt. Peti óriási és szoros küzdelemben a 3. helyet megtartva 0;24.45 bronzérmes lett! Sikerével nagy dicsőséget szerzett Hajdúszoboszló városának, az egyesületének, a volt iskolájának a megye és az ország úszósportjának egyaránt.
Edzője, Ludmány László szerint további sikerek is várhatók hiszen még csak az első napon vagyunk túl.

fotó 3

 

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)