Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Az első extrém aquapark Hajdúszoboszlón!

IMG 5140-001Július 17-én hivatalosan is átadták az ország első extrém aquaparkját Hajdúszoboszlón. Városunk első volt a csúszdaparkkal és most ismét sikerült élre törni az adrenalin szint növelés terén!

 

 

„A hajdúszoboszlói Hungarospa célcsoport orientált attrakciófejlesztése" során megújult a fedett termálfürdő, új elemekkel bővült a strand hátsó részén egy nagy medence, felújították a tanmedencét, és megépült Magyarország első extrém csúszdaparkja hat igazán bátorság próbáló csúszdával és egy mászó fallal!

IMG 5271-008

A több százmilliós beruházás az Európai Unió támogatásával valósult meg, a pályázati összeget kizárólag ilyen célokra lehetett felhasználni, hangsúlyozta a megnyitón dr. Sóvágó László polgármester, aki köszöntőt mondott az átadási ceremónián.
Az ünnepségen méltatta a beruházást Bodó Sándor, a körzet országgyűlési képviselője és Berki Judit az ÉARFŰ ügyvezető igazgató helyettese.
A különböző átadási helyszíneken Czeglédi Gyula a HUNGAROSPA vezérigazgatója szólt a beruházás részleteiről. Budai Zoltán ügyvezető igazgató a Budai és Társa Tanácsadó kft. részéről, Miklósi Ferenc a KEVIÉP Kft. ügyvezető igazgatójaként beszélt a nagy hajdúszoboszlói beruházásról.
Az extrém aquaparkban, a hivatalos átadáson Takács Tamás református lelkész megáldotta az egész létesítményt.


Videó összefoglaló megtekinthető ITT!

 

IMG 5140-001

IMG 5192-002

IMG 5198-003

IMG 5248-006

IMG 5279-009

IMG 5343-010

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)