Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A megemlékezés, érdeklődés hiányában elmaradt

IMG 7367-002A mai nap, országszerte több városban megemlékezést tartottak, az I. világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából.

 

 

 

 

 

A tervek szerint így lett volna ez városunkban is. Délután, 5 óra előtt néhány perccel, kisebb csoportokban, néhány idősebb ember már gyülekezett az emlékműnél. 5 után pár perccel már kezdett gyanús lenni, hogy talán nem is itt lesz megtartva. Közben megérkeztek a jól értesültek is, és közölték, hogy ne várakozzatok, Zoli bácsi lefújta az egészet. Volt aki nem akarta elhinni, hisz minden programfüzetben meg volt hirdetve, a változás pedig sehol. A jól értesült néni ismét tudta a jó választ: Hiába várnak itt kedves, hát tegnap az igehirdetésben is kihirdették, hogy a megemlékezés elmarad. Ez már megcáfolhatatlan volt mindenki számára, voltak akik egy kicsit dünnyögtek, de végül mindenki szépen elsétált. A Hajdú-Bihari Napló két munkatársa is kénytelen volt tudomásul venni, hogy most hiába jöttek ki Debrecenből. A megemlékezést egyébként a Bocskai István Hagyományőrzők szervezték, vezetőjük Cs. Nagy Zoltán elnök.

IMG 7364-001

IMG 7373

IMG 7370

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)