Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Jó formában a csapat!

hsefociAz utóbbi időben halmozza a sikereket városunk felnőtt futballcsapata. Az elmúlt meccsekről az edzőt, Szűcs Jánost kérdezte a Szoboszlói Színes.
 

Hosszúpályi-HSE  1-5     Itt fölényes győzelem született, minek köszönhető? Ki volt a legjobb játékos?

Az itthoni Téglás elleni rossz játék és vereség után nem volt egyszerű felrázni a csapatot. Úgy éreztem az összeállításba is bele kell "nyúlnom" és a csapat szerkezetén is változtatnom kell. Ez szerencsére jól sikerült, hiszen magabiztos győzelmet arattunk. A mérkőzés embere egyértelműen Mészáros Tamás volt, aki ezen a napon ötször zörgette meg az ellenfél hálóját, ami minden szinten ritka és figyelemre méltó.

 

HSE-Hajdúnánás  1-1     Ez után a meccs után elégedetlenül nyilatkoztál a csapatról, mi volt az oka?

Második hazai mérkőzésünk sem úgy sikerült, ahogy azt terveztük. Talán a nagy akarás, a bizonyítási vágy és természetesen a még mindig sok hiányzó lehetett az oka, hogy görcsösen, sok hibával játszottunk. Ellenfelünk foggal-körömmel védte kapuját, mi pedig vagy az utolsó passzoknál, vagy helyzetben hibáztunk. Sajnos hiába szereztük meg a vezetést a mérkőzés hajrájában, 2 perc múlva egy óriási védelmi hiba miatt újra egyenlő volt az eredmény. Hiába volt több helyzetünk, hiába volt többet nálunk a labda, a focit gólra játsszák, amiből ellenfelünk ugyanannyit rúgott.

 

 

Hajdúsámson-HSE  0-6     Szintén fölényes győzelem, jó játék - mit változtattál a csapatösszetételen? Biztos voltál benne, hogy a változtatás eredményes lesz, vagy ez rizikós volt?
Végre Kálmán Zoli felépült sérüléséből, játékával sokat javult az előre játékunk. A hátsó alakzaton is elkövettem egy merésznek tűnő változtatást - Harsányi Zsoltit tettem a védelem közepére-,és Kereki Márk is fontos szerepet kapott a középpályán. Ezen játékosok jó teljesítményének is köszönhetően, végre valóban jó játékkal gyűjtöttük be a 3 pontot.

Végre hazai pályán sikerült jó teljesítményt nyújtanunk és győznünk. Ezen a mérkőzésen már Szarvas Feri és Habi Ronald is pályára lépett, akik mindenképpen fontos játékosai csapatunknak. Itt kezdtem úgy érezni, hogy kezdünk egységessé válni,kezd a rengeteg munka beérni.





Ugyanazon a héten Ebes gárdájával is mérkőzést játszott a csapat, szintén sikerrel. Hogyan értékeled a meccset?

A hét második mérkőzésén az utolsó Ebes csapatát fogadtuk. Az első félidőben nehezen tudtuk feltörni védekezésüket, de a vezető gólunk után mi egyre felszabadultabban,ők pedig egyre hitehagyottabban játszottak. Függetlenül a nagyarányú győzelem ellenére úgy érzem, hogy ennek a csapatnak nem az utolsó helyen kellene állnia. Minden játékos jól játszott,de több mérkőzés óta ezen a meccsen is dicséretet érdemelt Kereki Márk, Lendvai Gyuri, Harsányi Zsolt és Kálmán Zoli.

 

A szomszédos Nagyhegyes csapata ellen is győzelmet aratott a csapat, elvárásaidnak  megfelelően játszottak a fiúk?

A Nagyhegyes - HSE mindig rangadó. Ennek szellemében küldtem a pályára a fiúkat a következő mérkőzésen. Folytatni akartuk jó sorozatunkat, és ennek megfelelően talán idei legjobb játékunkkal 2 : 0 - ás vezetéssel vonultunk az öltözőbe. A 2.félidei játék már sok pontatlanságot és hibát hozott, de így is sok helyzetet tudtunk kidolgozni, amikből sajnos csak egyet értékesítettünk. A végig indiszponált és sok furcsa ítéletet hozó játékvezetőnek köszönhetően ellenfelünk kapott egy ajándék 11 - est, amit gólra is váltottak,de ez már nem befolyásolta a 3 pont sorsát.

Az elkövetkezendő meccseken nem lesz könnyű dolgotok…

A bajnokság talán legfontosabb mérkőzését jászuk hétvégén. Számunkra most jönnek a nehezebb ellenfelek, elsőként a 3. helyen álló Létavértes, akik ráadásul jó formában is vannak. Nem szeretnénk, hogy a mi jó sorozatunk szakadjon meg, és szeretnénk meglépni üldözőinktől. Ezért jelentene sokat, ha itthon tudnánk tartani a 3 pontot. Bízom a fiúkban,hogy ők is átérzik ennek a mérkőzésnek a fontosságát és mindent megtesznek majd a győzelemért!

A beszélgetés óta lejátszották a HSE – Létavértes mérkőzést, csapatunk 4-1-es győzelmet aratott(a szerk.) Gratulálunk, további eredményes játékot!

 

 

 

Szoboszlói Színes– Lora – Fotó: www.hsefoci.info

A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva

www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)