Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Eltűnt fiút keres a Püspökladányi Rendőrkapitányság.

SzaboSzabó István Attila (13 éves)  2010. május 6-án délelőtt a püspökladányi Petőfi Sándor Általános iskolából ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott magáról életjelet.

Szabó István Attila kb. 150 cm magas, vékony testalkatú, haja rövid, barna, szeme barna. Eltűnésekor kék farmernadrágot, fekete melegítő felsőt, aminek az ujján fehér csík húzódik, és fehér sportcipőt viselt. Magával vitte hátitáskáját, ami cipzáras, elöl világoskék, oldalt sötétkék, a táskában benne voltak iskola felszerelései, iratait nem vitte magával. Kérjük azok jelentkezését, akik a képen látható fiú hollétére vonatkozóan érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Püspökladányi Rendőrkapitányságon illetve bármelyik rendőri szervnél, vagy telefonon, az (54) körzet 517-000, illetve a 107 és a 112 ingyenesen hívható számokon.

 


Hajdú-Bihar MRFK. Sajtószolgálat

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)