Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szoboszlóiak a Virágkarneválon – Egy Porszem a Stadionban

DSC 0714-001Az augusztus 20-i debreceni ünnepséget sok hajdúszoboszlói lakos kísérte figyelemmel. Múlt hét szerdán délután a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár mazsorett csoportjai Genschorek Katalin és Dr. Magyarné Szilva Mónika vezetésével léptek fel az új stadion előtti fesztivál téren. A talp alá valót a szoboszlói Zichy Géza Zeneiskola fúvós zenekara adta, vezényelt Kerekes Imre. Este pedig a Hajdúszoboszlói Porszem Lovas Egyesület tagjai, a lovas show részeként szórakoztatták a közönséget.

A mazsorettes lányok remek műsort adtak a zenekarral, és az idő is kegyes volt a kis művészekhez, a vihar bár készülődött, de nem szakadt le az ég. A horvátországi EB előtti fellépésen mindenki a legjobb formáját hozta, sok mosollyal és szépen bemutatott koreográfiákkal.

A lovas lányok és segítőik is kitettek magukért nemzeti ünnepünkön, a csapat fiú tagjaival együtt! Az érintettek a lószállítást már kedden megkezdték és a nagy produkció csütörtökön ért véget. A gyors mérleg 48 óra munka pár perc szereplésért, mely természetesen megérte, hiszen nem mindig tapsolnak csak nem húsz ezren az embernek!
A próbák szerdán egész nap mentek, csupán a mazsorettes fellépés szakította félbe a napot, az esti fények mégis meglepetésként hatottak mindenkire, lóra és lovasra egyaránt. A nádudvari Dávid Lovastanyán élő paripák igazán jól vizsgáztak az első debreceni lovas show-ban, fiatal csikók, sőt még az arab telivér is remekül reagált a rengeteg ingerre. Nagy dicsőség, hogy a Porszemes csapat, felléphetett a nemrég átadott arénában, az Új Lovas Színház jóvoltából!

Köszönet a fellépőknek a felejthetetlen debreceni napért, ahol mindenki büszke lehetett a csapatok sikereire!

A délutáni fellépésen és a gyakorláson készült képgaléria megtekinthető itt!

DSC 0729-002

DSC 0746-003

DSC 0761-004

DSC 0784-005

DSC 0827-006

DSC 0840-007

DSC 0865-008

DSC 0873-009

DSC 0878-010

Szoboszlói Színes– Buzási László – Fotó: Kiss Klára
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu


 



 

bioétel-2014-molinó

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)