Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

A Fidesz fórumán,nem kapott szót egy szoboszlói lakos!

IMG 6195-004Szeptember 25-én este a Hajdúszoboszlói Fidesz nyilvános lakossági fórumot tartott „Gazdaságfejlesztés és munkahelyteremtés lehetőségei Hajdúszoboszlón a 2014-2020-as Uniós ciklusban" címmel. Az esemény vendégei Tállai András államtitkár, Pajna Zoltán Debrecen alpolgármestere, Bodó Sándor országgyűlési képviselő, Dr. Györgyi Zoltán Hajdúszoboszló polgármester-jelöltje. A fórum végén a műsorvezető felajánlotta a kötetlen beszélgetés lehetőségét, de nem mindenkinek!

 

A fórumon Nagy Bálint volt a házigazda, (korábban a Fidesz elnöke) végig folyamatosan egyeztetett „főnökeivel" és a program végén került sor rövid kérdés-válasz formájában a hozzászólásokra. Elsőként Szegi Emma, Kaba polgármestere ragadta magához a mikrofont és kampányolt a fideszes jelöltek mellett. Kérdés nem volt, csak kortes beszéd. Aztán Antalné Tardi Irén jelentkezett, Őt már nehezebben vette észre a műsorvezető. A közgazdász tanár gyakorlatias helyreigazítását gazdasági témában füttyszó és fúj-fúj bekiabálás kísérte, ami után gyorsan Püspökladány alpolgármestere fejtette ki, hogy csak és kizárólag fideszes emberekkel lehet együtt működni. Csak a fideszesek alkalmasak erre! Mivel kérdés még mindig nem volt Bodó Sándor viccesen megkérdezte: " Ugye elmennek szavazni?" Majd Kiss Klára, a fórumon, mint szoboszlói állampolgár jelezte, hogy lenne egy rövidke kérdése, de nagyon gyorsan megvonták Tőle a szót. Nagy Bálint azt mondta, szervezzen fórumot Sóvágó és ott kérdezzenek a szimpatizánsai!
Mivel többen kíváncsiak voltak arra a bizonyos kérdésre, a rendezvényközpont előtti téren megtudhattuk mi az. Kiss Klára, mint körzetlakó hétfőn este részt vett saját választókörzete fideszes lakossági fórumán, ahol több problémát is felvetett a fideszes jelöltnek, aki nem cáfolta a felsorolt tényeket, egyszerűen azt mondta: „Több kormányzati intézkedéssel Ő sem ért egyet" Mivel azon a fórumon nem volt lehetőség ezt a témát tovább boncolni, Kiss Klára arra lett volna kíváncsi, Dr. Györgyi Zoltán fideszes polgármesterjelölt konkrétan mely kormányzati intézkedésekkel nem ért egyet.

Györgyi-Tállai-002


A csütörtök esti fórumon jelen volt Szandai Kázmér is, aki négy éve volt a fidesz polgármesterjelöltje, és aki négy évvel ezelőtt egy vállalkozóknak tartott szoboszlói fórumon szintén nem adott szót egy szoboszlói lakosnak, Dr. Sóvágó László polgármesternek.
Szandai bebukta az akkori választást, hű bérencként a KLIK vezetői székét kapta, mely intézmény jelenleg több millió forinttal tartozik a szoboszlói polgármesteri hivatalnak és vállalkozóknak. A városban a fidesz intézkedései miatt nem működik az ingyenes úszásoktatás, és ha már a sportnál járunk, a helyi fideszes politikusok az elmúlt években több sportkezdeményezést egyáltalán nem támogattak.

Érdekesség, hogy a fórumon minden felszólaló az összefogás erejét és fontosságát hangsúlyozta, de nem sokáig tudták féken tartani az indulatokat. A fideszes fiúk hamar kimutatták foguk fehérjét. A fórumon tanúsított magatartás alapján is elmondható, számukra csak fideszes foghat össze fideszessel. Mindenki más mehet a csodába....

Természetesen a fórum tartalmi részéről is be fogunk számolni, mert amit ott lehetett hallani, jó ideig beszédtéma lesz a városban.

Antalné Tardi Irén akit kifütyültek-001

Antalné Tardi Irén, aki még kapott megszólalási lehetőséget, de kifütyülték és lehurrogták.

IMG 6189-003

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)