Payday Loans
2024 március 28, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Az első Smiley Családi Sportnap Hajdúszoboszlón!

smileys-drunkenIngyen ebéd, ingyen sör......

Megnyitotta..........

Az első díjat elhozta....

A napot bezárta......

 

evil-smiley-18357516Kedves Hajdúszoboszlóiak! Nem egy új stílusú tudósítást olvasnak, hanem ma reggel ilyenre kaptam engedélyt. Ahogy illik, 10-15 perccel a kezdés előtt érkeztem, a leparkolás és a regisztráció után, a színpadtól nem messze megállva, szót váltottam néhány kedves ismerősömmel. Úgy, kettő perc elteltével megjelent társaságunkban a két szervező, és közölték, hogy nehogy azt képzeljem, hogy itt csak úgy lehet össze-vissza fotózni. Amit készítek képeket, majd csak az ő jóváhagyásuk után használhatom fel. Nem beszélve arról, hogy ha még írni is szeretnék erről a napról, azt is csak úgy tehetem meg, ha azt, a megjelenés előtt ŐK, mint szervezők jóváhagyják. Először azt hittem, csak tréfa, és kerestem a kandi kamerát. Nem találtam. Ők ezt halál komolyan gondolták. Miután közöltem velük, hogy ilyen üzletet eddig sem kötöttem és ezután sem fogok, kicsit sértődötten, csak annyit mondtak, hogy akkor viseljem a jogi következményeit.

Elmeséltem nekik, hogy 30-40 évvel ezelőtt valóban ez volt a gyakorlat, a legsötétebb Kádár korszakban és az azt követő években. 1990-ben a Fidesz pont az ilyen dolgok miatt tiltakozott a leg hevesebben, bízom benne, hogy nem ezeket az időket sírjuk vissza.

Egyébként minden évben akad egy-két ilyen ügyünk. Persze nem mindegyikből készítünk anyagot.

depositphotos 11570445-Panicked-SmileyA gyakorlat azt mutatja, sajnos egyre többször akadunk össze, ilyen óriási hatalommal rendelkező emberekkel, akik szeretik megmondani, hogy ki, mikor, mit vagy mit nem tehet. Számukra a feltételeket nem a törvények és szabályok alkotják, hanem az "Ő" jó indulatuk, vagy akaratuk határozza meg. Ilyen volt legutóbb Ozsvát doktornő esete, ő a bíróságig meg sem állt, az elmúlt évben pedig a Termelői Piac üzemeltetője próbálta magára ölteni a „kegyelmes engedélyező" szerepet.

 

Nyilván látszik oldalunkon, hogy a tiltás, utasítgatás és parancsolgatás nekünk nem jön beeeee! smiley-clipart-opc5E8xTB
Még nem vagyunk birkák! angry-smiley

thinking-smiley

 

 

 

 

 

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

smiley-clipart-opc5E8xTB

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)