Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Olvasói levelek

A Szoboszlói Színes szerkesztősége köszöni az érdeklődést és az olvasói leveleket, melyeket eljuttattak hozzánk. Öröm látni, hogy Önöket is érdekli városunk sorsa. Nem igaz, hogy a lakosság közönyös, az azonban elkeserítő, hogy az ingerküszöb milyen alacsony.  A piaci pletyka sok esetben még mindig több információval bír, mint egy újságcikk, pedig ennek nem így kellene lennie.

Demokrácia van és szólásszabadság, ami alapján elmondható lenne, hogy mindenki bátran nyilváníthat véleményt.  Ennek érdekében indítottuk internetes oldalunkat és bízunk abban, hogy a kezdeményezés nem volt hiábavaló. Leveleikből és telefonos téma javaslataikból az látszik, nem dolgozunk feleslegesen. Megmozdult valami, ami minden bizonnyal Hajdúszoboszló javát szolgálja majd és utat mutat gyermekeinknek, hogy merjék elmondani ötleteiket, véleményüket!

Persze a kétkedőknek sajnos igazuk van. Az első két levél kapcsán látszott, hogy nem is a téma a lényeg, hanem, hogy ki írta. Mindezek ellenére bízunk abban, hogy a 21- században nem kell attól félni, hogy betörik a fejedet, ha megmondod az igazat!

Az olvasói leveleket továbbra is várjuk, és arra kérjük Önöket, merjék aláírni! Egy idő után nem az lesz a lényeg, ki mondta, hanem az, hogy mit. Arra lesznek kíváncsiak az emberek, hogy hogyan lehet változtatni valamin, megbecsülni valamit, vagy éppen örülni valaminek! A cél közös, legyen jobb, vagy még jobb Hajdúszoboszlón élni és ehhez el kell indítani egy párbeszédet, ami építő céllal változtathatja meg a közbeszédet. Nem vitázni hívjuk Önöket, hanem beszélgetni és közösen gondolkozni! Köszönjük az észrevételeket és igyekszünk eleget tenni a kéréseknek.
Az eddigi leveleket megtaláljhatják ha ide klikkelnek!

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)