Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Köszöntötték az időseket Hajdúszoboszlón

IMG 7908-003A Hajdúszoboszlói Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ, ebben az évben is megemlékezett és egy örömteli délutánt szerzett a szoboszlói szépkorúaknak október 9-én, a Kösely Rt. éttermében.

 

 

Délután 3 órára, az ünnepeltek már elfoglalták a helyüket és várták az ünnepi műsor kezdetét. Az idős hölgyek és urak meghallgatták polgármesterünk Dr. Sóvágó László rövid köszöntőjét, majd Holácsik Marianna idézte fel, az őszülő halántékú emberek gondjait és életük szebb pillanatait. Az idősek műsora után, nagy tapsot kaptak a Lurkó ovi kis csemetéi, akiket Víghné Tarcsai Annamária és Herczegné Nagy Melinda óvónők tanítottak be. A citerazenekar muzsikája pedig megalapozta, a délutáni nótázást. Zabos Péterné intézményvezetőtől megtudtuk, hogy városunkban, közel ezer emberrel vannak valamilyen kapcsolatban. Vannak akiknek nappali ellátást biztosítanak, van olyan is aki csak időnként veszi igénybe szolgáltatásukat, van aki csak az étkezést vesz igénybe. Olyan hétköznapi gondokban is segítenek, mint például a hivatalos nyomtatványok kitöltése, vagy csak egy gyógyszer beszerzése. Az ünnepi műsor leg felemelőbb része, mikor a leg korosabbakat köszöntik. Így volt ez most is, amikor köszöntötték a 90-től a 102 évesig minden gondozottjukat. Ebben az évben először, részt vettek az ünnepségen azok a szoboszlói idősek is, mintegy 30-40 fő, akik nem klubtagok csak az intézmény felhívására jelentkeztek az ünnepi délutánra.
A legidősebbek akiket ezen a napon köszöntöttek:
Czeglédi Károlyné, Elek Sándorné, Ferenczi Károlyné, Hodosi Lajos, Hodosi Lajosné, Jenei Béláné, Kaszás Lajosné, Kovács Jánosné, Márton Gyuláné, Német Imréné, Palczert Andrásné, Péter Sándorné, Schmidt Vendelné, Szabó Gáborné, Szabó Lajosné, Szarvas Józsefné, Szerbák Györgyné, Szabó Gáborné, Tibai Gáborné, Tóth Jánosné, Tóth Sándorné, Tőzsér Kálmánné, Vágó Ferncné, Véghseő Györgyné, Tihanyi Imréné (102), Balogh Balázsné, Cseh Sándorné, Donka Antalné, Juhász József, Kaszás Andrásné és Tóth Jánosné.
A délután mulatós, befejező részéről a hangulatfelelős Postás Józsi gondoskodott.

IMG 7938-006

IMG 7894-001

IMG 7895-002

IMG 7927-004

IMG 7936-005

IMG 7944-007

IMG 7973-008

IMG 7976-009

IMG 7986-010

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)