Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Csokoládét és tusfürdőt akart lopni

150x150A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyek közül 1 súlyos, 1 pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő.

 

 

A rendőrök 2014. október 25-én 5 óra 20 perckor megjelentek az egyik hajdúhadházi családi ház előtt, mert olyan információjuk volt, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai igazoltatták a házban tartózkodó fiatalkorú fiút, akiről megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a 17 éves helyi lakost elfogták és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy nővel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 25-én 11 óra 15 perc körüli időben az egyik hajdúszoboszlói nagyáruházba bement egy nő, aki a sorok között gyanúsan sétált, majd csokoládét és tusfürdőt rejtett a ruházatába és a pénztártól fizetés nélkül távozott. Az asszonyt a biztonsági szolgálat munkatársai tetten érték és a rendőrség kiérkezéséig visszatartották. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták, majd a városi rendőrkapitányságra előállítottak az 59 éves helyi lakost, akit a meghallgatását követően a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vettek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

DSC 0002

 

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 26., péntek, Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)