Payday Loans
2024 április 18, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szellemes vasárnap Nádudvaron

Szellemes vasárnap Nádudvaron 001-001Nádudvaron működik az összefogás! Ismét három szervezet, a Lurkó Tanoda, a Porszem Lovas Klub és a Dávid Lovastanya tagjai fogtak össze, hogy a szünidő első vasárnapján kreatív és szellemes ötletekkel szórakoztassák a gyermekeket.

 

A közelgő ünnepek jegyében a Lurkó Tanoda kézműves műhelyében a gyerekek készíthettek pókokat, képeket, csörgőbotokat, majd Klári néni irányításával lóra pattanhattak a lurkók a fedelesben, ahol molinós kiállítás várta az érdeklődőket. Ismét bebizonyosodott, hogy lovas nemzet vagyunk, mindenki kipróbálta a lovaglást és mindenki nagyon élvezte a lovas létet, a különböző gyakorlatokat. A legkisebb lovas 4 éves!
A Tanoda kültéri játékai ismét nagy sikert arattak, örömmel vették birtokba a különböző ügyességi és népi eszközöket a gyerekek.
A jelenlévők tanúbizonyságot tettek kreativitásukról, hiszen a javarészt őszi termésekből denevér figurák helyett, születtek profi traktoros képek, és csinos cicafülek a pókokból.
Természetesen a gyermekek nagy része vevő az újdonságokra, de minden újat lehet megfelelő módon kezelni! A tapasztalat azt mutatja, a kicsiket minden érdekli, és ezt ki kell használni! A Szellemes vasárnapon ovisok és sulisok szívesen vettek részt a népi játszóházban és még pogácsát, tököt is sütöttek!

Szellemes vasárnap Nádudvaron 002-002

Szellemes vasárnap Nádudvaron 003-003

Szellemes vasárnap Nádudvaron 004-004

Szellemes vasárnap Nádudvaron 005-005

Szellemes vasárnap Nádudvaron 006-006

Szellemes vasárnap Nádudvaron 007-007

Szellemes vasárnap Nádudvaron 008-008

Szellemes vasárnap Nádudvaron 009-009

Szellemes vasárnap Nádudvaron 010-010

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)