Payday Loans
2024 április 25, csütörtök
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Benzint, fűkaszát vittek,- most mehetnek a bíróságra

IMG 2107Bíróság elé állítást javasolnak a hajdúszoboszlói rendőrök három helyi férfi ellen. A nyomozás adatai szerint 2014. augusztus 8-án 8 óra körüli időben egy nő telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Hajdúszoboszló, Hőforrás utcában ismeretlenek betörtek egy telephely udvarába és egy ott található tárolóból benzint, valamint fűkaszát tulajdonítottak el.

 

 

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, aminek eredményeként látókörükbe került három férfi, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak. A rendőrök elfogták és előállították a helyi lakosokat a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A 24 éves K. Ferenc, 27 éves Sz. Gábor, 32 éves R. Róbert ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat 2014. november 14-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Szoboszlói Színes–  Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 25., csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)