Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Újabb mazsorett sikerek!

mazsorett_02A nagy létszám miatt két napon, május 2.-án és 16.-án rendezték Budakalászon a Magyar Látványtánc Sportszövetség Országos Bajnokságát. A tiszaújvárosi versenyen elért eredményével a Hajdúszoboszlói Mazsorett Együttesből három szóló és három duó táncosunk kvalifikálta magát az OB-re.

 

Az első napon kadet és junior korosztályú versenyzők mérték össze tudásukat. A mazsorett és twirling bottal, kadet szóló kategóriában Szász Nikolett „kis-EZÜST” minősítést kapott. Duóban, Domonkos Lilla - Tóth Viktória ezüst érmet érdemelt ki a zsűritől. Junior korcsoport duóban, Czeglédi Stefánia – Fazekas Anikó páros első helyezést ért el.

mazsorett_04

(Balról)Fazekas Anikó és Czeglédi Stefánia

 

mazsorett_03

Tóth Viktória                            Domonkos Lilla                     Szász Nikoletta

(„Három a kislány”)

 

mazsorett_01

(Balról)Tóth Viki és Domonkos Lilla


 

Május 16.-án a felnőtt korcsoport versenyeire került sor. A szoboszlói szineket Darabos Dóra és Horog Rita képviselte. Mind a ketten indultak szólóban és együtt pedig duóban. Mazsorett és twirling országos bajnok lett Horog Rita. Az ezüst érmet Darabos Dóra érdemelte ki zsűritől. Duóban ezüst minősítést kaptak.

mazsorett_05

 

Az eredményhirdetés végén minden díjazottunk meghívást vehetett át a szövetség elnökétől a július 25-26.-án Kaposváron megrendezésre kerülő Európa Bajnokság és Világkupa rendezvényre.

Gratulálunk lányok!



 


A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 19., vasárnap, Ivó és Milán napja van. Holnap Bernát és Felícia napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)