Payday Loans
2024 március 19, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szavazatukkal próbálták megakadályozni az ellenőrzést

IMG 4254-001Az új összetételű képviselőtestület első üléséről már részben beszámoltunk, mikor megosztottuk önökkel, hogy van kinevezett vezetője a Bölcsődének. A másik meglepő, viszonylag nagy vitát kiváltó napirendi pont az volt, hogy az újonnan megválasztott képviselők a tiszta lappal induláshoz, át akarják világíttatni az önkormányzati cégeket.

 

Ennek a megírásával szerettük volna megvárni, hogy vagy az önkormányzat, vagy a TV honlapjára felkerüljön a testületi ülés anyaga, de erre 2 hét nem volt elég. Így linkelni nem tudjuk, de ha valamikor felkerül érdemes lesz megnézni. Látványos és szembetűnő, hogy Harsányi István Kocsis Róbert, Majoros Petronella milyen kétségbeesetten védik a leköszönő Felügyelő Bizottságokat, illetve azok munkáját. Polgármesterünk hiába próbálta nyugtatni őket, hogy semmi rosszra nem kell gondolni, mindenki bízik abban hogy a cégek törvényesen és jól dolgoztak, ebből következően hibát sem fognak találni. Ennek ellenére elég sajátos logikával próbálták védeni a korábbi képviselők munkáját és szavazatukkal is próbálták megakadályozni az átvilágítás létrejöttét.

A szavazásnál a következő eredmény született:

Akik támogatták a vizsgálatot: Dr. Sóvágó László, Holoda Attila, Máté Lajos, Kállai István, Marosi György, Antalné Tardi Irén, Orosz János, Kanizsay György, Jónás Kálmán.

Nem támogatták: Harsányi István, Kocsis Róbert, Majoros Petronella.

Mivel a testület elfogadta az előterjesztést, a vizsgálat január közepéig megtörténik.

IMG 4269-003

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

Hozzászólások   

 
-369 #1 foreskó 2014-12-13 17:38
ugyan már vajon miért nem támogatták,muty i mutyi mutyi ,te kis cuki .Mellesleg más teruletet is át lehetne ,jó munkát kivánok hozzá.
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)