Payday Loans
2024 május 07, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Halálos baleset Nádudvaron

DSCF5287Gyermek vesztette életét Nádudvaron, a Fő és az Úttörő utcák kereszteződésében. Édesanyját súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.

 

Délelőtt 9 óra 45 perc körüli időben a Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálatának információi és a helyszínelő hajdúszoboszlói rendőrök szerint egy teherautó az Úttörő utcára akart balra bekanyarodni, amikor összeütközött vélhetően a járdán haladó, az autónak balról érkező édesanyával és a gyerekülésben ülő kislányával.  A teherautó maga alá temette a biciklit a kislánnyal és az anyukával együtt. Az édesanyát súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba, a kislányon a mentősök már nem tudtak segíteni. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.  Az eddigi ismeretek alapján az édesanya a közelben lévő bolt irányából

a járdán haladt, de még nem tudják, hogy kerékpározott, vagy tolta biciklijét. A nádudvari vállalkozó, aki a teherautót vezette nem volt ittas.  A Csukáskertben és a környéken lakók nem értik, hogy történhetett a baleset, hiszen azon a szakaszon széles az út, a kereszteződések jól beláthatóak.

 

Hozzászólások

 
0 #4 Guest 2012-03-12 13:43
Hát én ismerem az anyukát is meg a gázolót is. A baleset óta majdnem letelt két év és a gázoló egy kis háziörizeten kívül plusz a vezetői engedély elvételen kívül semmit sem kapott. Az anyuka szerencsére újra babát vár
 
 
+5 #3 Guest 2010-06-17 13:44
Ha ez igaz, hogy telefonált akkor remélhetőleg az sújosbító cselekménynek veszik a bíróságon. Minimum 10 évet is rásóznék a sofőrre. A börtönben sem kedvelik a gyermekbántalma zókat. Ez is annak számít bár nem szándékos, de megölt egy pici életet. Állítólag a babán keresztülment a teherautó. Szegény kicsi testből nem sok maradt. Őszinte részvétem a családnak. :sad:
 
 
+7 #2 cantona.kl 2010-05-22 05:46
Állítólag épp telefonon beszélt a sofőr! Ha ez igaz, akkor azt kívánom neki, hogy élete végéig, mindennap lássa a kis csöppséget maga előtt!
Minden részvétem a családnak!
 
 
+8 #1 Guest 2010-05-18 21:57
A kislány még csak két éves volt! Egész nap erre a szörnyű balesetre gondoltunk. El sem tudjuk képzelni mit érezhet az anyuka és az apuka! Öszinte részvétünk a gyászoló családnak!
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. május 07., kedd, Gizella napja van. Holnap Mihály napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)