Payday Loans
2024 május 07, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Sajtófelhívás

2010. május 16-án 09 órakor egy gyomaendrődi lakos bejelentette a Szarvasi Rendőrkapitányság Ügyeletére, hogy Gyomaendrőd külterületén, a Hármas-körös folyó 68-69 fkm. közötti szakaszán egy akadóban felakadva egy holttestet látott.

 

A helyszíni halottszemle során megállapítást nyert, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest 165 cm magas, 60 év körüli, átlagos testalkatú, fehér bőrű férfi, akinek 3-4 cm hosszúságú ősz haja van, mely fejtetőn kopaszodó. A holttest fogsora teljes egészében hiányzik. Feje kerek, szeme színe barna. Az ismeretlen férfi arcszőrzettel nem rendelkezett, tetoválás vagy műtéti heg sem volt rajta.

A holttesten egy GOFORIT márkájú, lila színű – vállrészén piros betétes – elől zipzáros pulóver, egy búzasárga színű VIDA márkájú vászon anyagú rövidujjú ing, egy OSHKOSH márkájú  khaki színű vászon nadrág, egy kék kockás vászon boxer alsó, fekete színű zokni és barna színű műbőr vagy bőr fűzős félcipő volt. Iratok, ékszer vagy más azonosításra alkalmas tárgy nem volt nála.

A helyszínen lévő igazságügyi orvos szakértő elsődleges véleménye alapján a halál fulladás következtében állhatott be, idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A Szarvasi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket.

A Rendőrség kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, vagy a rokonságából, baráti vagy lakókörnyezetéből hasonló személyleírású férfi eltűnt, jelentkezzen a Szarvasi Rendőrkapitányságon vagy bármelyik rendőri szervnél, rendőrnél, illetve hívja a Rendőrség segélykérő számait ( 112, 107 ).

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)