Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

"Nagy emberek a kisemberekért" – Megérkezett az ajándék!

DSC 0168 másolata-002A hajdúszoboszlói Rhinoceros nem felejt! Kiss László az egyesület elnöke és Jónás Kálmán önkormányzati képviselő pénteken átadta az ovisoknak az ígért ajándékokat. A játékokat a Hajdúszoboszlói Egyesített Óvoda intézmény vezetője, Győri Zsuzsanna vette át.

 

Ahogy arról a Szoboszlói Színes is beszámolt, augusztus végén rendezte meg a Hajdúszoboszló Rhinoceros Amerikai Football Sportegyesület első jótékonysági gáláját, az amerikai foci és a sportos életmód népszerűsítése érdekében. A nyár végi jótékonysági gálán a támogatói jegyekből kereken 110 ezer forint gyűlt össze, amiből a Hajdúszoboszló Rhinoceros Amerikai Football Sportegyesület vezetői, szakember ajánlásával, az óvodások életkori sajátosságait figyelembe véve, készségfejlesztő sporteszközöket és játékokat vásároltak a hajdúszoboszlói óvodák számára.
Kiss László elmondta, hogy nagy odafigyeléssel válogatták az ajándékokat. Egészen biztos, hogy a nagy kedvenc a kismotor lesz, de minden ovinak jut gátfutó pálya, ugráló kötél és természetesen egy –egy gyermek méretű amerikai foci labda is.

Győri Zsuzsanna a játékok átvételekor hangsúlyozta, hogy nagyon örülnek az ajándékoknak, mert bár a szoboszlói óvodák ellátottsága átlagon felüli és így a szakmai munka is magas színvonalon folyhat, azért az új játékoknak mindig különleges varázsuk van! Az egészséges életmódra nevelést már egészen kicsi korban kell kezdeni, ez fontos feladata az intézményeknek és ebben hatalmas segítség minden felajánlás, ami a gyermekek érdekét szolgálja.
Megtudtuk, hogy a legkisebbek számára Hajdúszoboszlón egyáltalán nem ismeretlen fogalom a testmozgás. A szoboszlói óvodák udvarai országos szinten remek állapotú és az előírásoknak megfelelő játékokkal vannak fölszerelve, amire az utóbbi években nagyon sokat költöttek.
Minden oviban megy a Bozsik program is, ahol felkészült óvónők foglalkoznak a mini focistákkal.
Kérdésre válaszolva Jónás Kálmán és Kiss László elárulta, hogy 2015-ben is lesz "Nagy emberek a kisemberekért" jótékonysági nap! Már most megvan a gála tervezett programja, melyet nem szeretnének az utolsó nyári napokra hagyni! 17 felnőtt és 4 utánpótlás korú játékosuk aréna jellegű meccset fog játszani a Nyiregyházi Tigrisekkel, a bevételt pedig a Gönczy Alapítványa kapja.

DSC 0171 másolata-004

DSC 0168 másolata-002

DSC 0170 másolata-003

DSC 0167 másolata-001

Szoboszlói Színes– Kiss Klára
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)