Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Adományok Karácsonyra

IMG 2022A csúcspontjához közeledik a Karácsonyi adományok gyűjtése és szétosztása. Az elmúlt szombaton a Vöröskereszt Hajdúszoboszlói Szervezete tartott, műsoros délutánhoz kapcsolódó ajándékosztást a rászoruló gyermekeknek illetve családoknak. A szülők nagyon örültek az élelmiszer csomagoknak, de a gyermekek körében a játék volt a sláger. A készlet lényegesen megcsappant a Vöröskereszt raktárában, mikor újabb szállítmány adomány érkezett.

 

2014. december 19-én 11 órakor a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszlói irodájában átadásra került azok az adományok, amelyeket a lakosság és a helyi vállalkozók ajánlottak fel. Az Art Thermal Travel Kft. adta és gyűjtötte össze az adományokat, ami most is nagyrészt új illetve jó minőségű használt ruházatból, ezen felül pedig tartós élelmiszerből állt. Két külön kérésnek is eleget tett a Kft.,két rászoruló család részére személyesen vitt el egy kis karácsonyi csomagot amely élelmiszert tartalmazott. Az egyik családban 2 gyermek, a másikban pedig 5 gyermek várta az ajándékokat. Mindkét családban csak az édesapa keresőképes. Környezetük ajánlása útján jutottak el hozzájuk az adományozók akik sajnos önhibájukon kívül vannak ilyen helyzetben.

IMG 2034 2


A Vöröskeresztnél Bíró Judit fogadta a Art Thermal Travel Kft. vezetőjét Tankovszki Andrást, aki az adományok átadása után egy utazási utalvánnyal köszönte meg Juditnak az egész évi önzetlen, segítő hozzáállását és munkáját.

IMG 2023

IMG 2037

IMG 2038


 

IMG 5383

IMG 5389

IMG 5395

IMG 5397

IMG 5403

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)