Payday Loans
2024 május 06, hétfő
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Aerobic

A_kis_csapat_EditkvelAz Edit Fitness SE utánpótlás 3 csapata, 7-9 éves lányokból áll. A lányok 2009 decemberében kezdték meg a közös edzést. Fiatal koruk ellenére nagy lelkesedéssel, kitartóan dolgoznak azért, hogy a szeretett sportot minél magasabb színvonalon műveljék. Hetente 2-3 alkalommal (versenyszezonban akár 4-szer is) találkoznak, és készülnek, az éppen aktuális versenyre.

 

Bks_Eredmnyhirdetsre_vrva2010 februárjában, kéthavi felkészülés után, indult el számukra a versenyszezon.

Első megmérettetés a csapat számára Szavason volt, ahol az Országos Diákolimpia I. fordulóján (STEP UP 3 kategóriában) VI. helyezést értek el, a Gönczy Pál Kéttannyelvű Általános Iskolát képviselve.

Márciusban, Egerben, ugyanennek a versenynek a II. fordulóján IV. helyezettek lettek.

Április 18-án, Békésen volt az Országos Diákolimpia döntője, ahol V. helyezést értek el.

A lányok nem voltak elégedettek teljesítményükkel, mindenképpen éremre vágytak.  Szerencsére nagy bennük a lelkesedés és a kitartás, így a Békésen megszerzett V. hely után a 2010. április 25-én, Debrecenben megrendezésre került Magyar Bajnokság II. fordulóján, (Edit Fitness SE, STEP UP 3 kategóriában) fergeteges teljesítményt nyújtottak, III. helyen végeztek, így sikerült az áhított érmet megszerezni.

DebrecenbenA versenyszezonnak vége van, ennek ellenére a csapat tovább edz, és rendszeresen vállal fellépéseket különböző városi, vagy vidéki rendezvényeken (majális, alapítványi bál, gyermeknap stb.).

A lányok szívesen fogadják a jelentkezőket (lányokat és fiúkat egyaránt), akik szeretnének megismerkedni ezzel a látványos, de kitartást igénylő sporttal.

 

A csapattagok: Csuka Nikolett, Kaszás Hédi, Kovács Fanni, Marton Réka, Muhi Panna, Papp

Anna, Szabó Dóra

Debrecen_bronzrem2Egerben_2Gnczy_Iskola_Alaptvnyi_Bl

 

 

 

 

Jelentkezni lehet a 06-20/592-2881 telefonszámon.

Örvendi Sándorné Editke

Testnevelő tanár

Okleveles aerobic edző

Hozzászólások

 
0 #1 Guest 2010-05-24 20:26
A versenyen személyesen kinn voltam, a lányok tényleg ügyesek. A jövő évben a mindenképp a dobogó felsőbb régióira lesznek méltók, akár az arany is elképzelhető.
Csak így tovább! Az edzőnek pedig minden elismerésem! már évek óta figyelemmel kísérem a munkáját. Gratulálok!!!
 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)