Payday Loans
2024 április 19, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

SIKEREK AZ ÉV ELSŐ VERSENYÉN

DSC00538 másolata 2A hajdúböszörményi Városi Sport- és Rendezvényközpont adott otthont a 2015-ös esztendő első régiós birkózóversenyének január 17-én, szombaton. Tizenhét csapat 156 birkózója szentelte ezt a napot annak, hogy megmérettesse erejét és felkészültségét a kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Kincses Sándor Emlékversenyen.

 

 

A kisebbek szabad-, a nagyobbak pedig kötöttfogásban keltek birokra, hogy elhódítsák a legjobb helyezéseket. A hajdúszoboszlóiak figyelemreméltó küzdelmeikkel szép eredménnyel zárták a versenyt, ugyanis a szerény létszámú csapat minden tagja a dobogóra állhatott eredményhirdetéskor. Szabadfogásban Pető Benjámin arany-, Jónás Levente bronzérmet szerzett. Kötöttfogásban Sándor Imre első, Jónás Endre és Jónás Dániel pedig a második helyen végzett.

DSC00538 másolata 2

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)