Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

III. Schnitta Sámuel Emlékverseny

IMG 8736-008A mai napon, 2015-01-30-án rendezték meg a III. Schnitta Sámuel Emlékverseny, Kelet Magyarországi Régió Versenyét. Reggel 8 órakor már minden készen állt az ünnepélyes megnyitóra.

 

 

Az ünnepi köszöntők elhangzása után, 9 órától megindult a verseny, lázas igyekezettel, minden egység próbálta a legjobb formáját hozni. A versenyen öt csapat indult, szakács, cukrász és felszolgáló szakmák képviselőivel. A hajdúszoboszlói Tankonyhán, három helyszínen folyt a küzdelem, a zsűri folyamatosan szigorú tekintettel szemlélte az eseményeket. Délután 4 órára, a desszert és a kávé elfogyasztása után, a szakmai zsűri visszavonult és meghozta döntését.

I.-001

I.
2015-ben az első helyet a Debreceni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola vitte el. A csapat tagjai: Husi Norbert, Kalinyák Imre, Szabó Adrianna Melinda, Kurta Valér, Takács Norbert. Csapatvezető: Deli Antal




 

II.-002

 

II.
A tavalyi aranyérmes hajdúszoboszlói csapat, most ezüstérmes lett. A Bocskai István Szakképző Iskola versenyzői: Pintér Imre, Borsos Imre, Szeifert László, Mészáros Attila, Balla Dávid.
Csapatvezető: Tóth Milán. Szakoktatók: Máténé Hódos Emma, Tóth Milán.




 

III.-003

III.

Harmadik lett a Nagykállói Kállay Rudolf Szakiskola. Csapattagok: Kajdi Bettina, Szakács Pál, Jaczina Jolán, Fürtös Gabriella, Jaczina Edina, Dán Norbert.
Csapatvezető: Szakács Pál.




 

Nekünk, hajdúszoboszlóiaknak még érdekes lehet, hogy „mit főztek ki" a Bocskaisok.
Ime az ételsor:

Kapros süllőtatár bazsalikomos paradicsom sorbettel balzsamecetes friss salátával, mézes konfitált karottával, spirál bagettel.

Aranyló gyöngytyúkhúsleves saját húsából készült zöldséges galantinnal.

Lecsós omlettel töltött rozmaringos szürkemarha bélszíntekercs sertéshálóban, boros jus-vel, almás lilakáposzta pürével, juhtúróval töltött lángos puffancsokkal.

Flambírozott sült fagylalt mini piskótatekerccsel.

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítőknek.

IMG 8665-004

IMG 8704-005

IMG 8717-006

IMG 8722-007

IMG 8819-009

IMG 8829-010

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)