Payday Loans
2024 április 23, kedd
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Egy sörös üveggel verte fejbe

a-sorA hajdúszoboszlói rendőrök vádemelést javasolnak két férfi ellen, akik Nagyhegyesen összeverekedtek.

A nyomozás adatai szerint egy nő tett telefonon bejelentést 2014. október 26-án 3 óra 10 perc körüli időben a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy nagyhegyesi szórakozóhely előtt verekedés történt. A rendőrök a helyszínen egy vérző fejű férfit találtak, akihez mentőt hívtak. A járőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és megállapították, hogy a férfi egy másik férfival keveredett szóváltásba. B. Tamás megütötte K. Józsefet, amire a férfi a kezében lévő sörös üveggel ütötte fejbe társát, majd távozott a helyszínről.

 

 

A 18 éves K. Józsefet a járőrök otthonában elfogták és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A nyomozók a 22 éves B. Tamást garázdaság vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a nagyhegyesi lakosok ellen a nyomozást 2015. február 11-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

 

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 23., kedd, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)