Payday Loans
2024 május 19, vasárnap
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Rendőrségi hírek

rendorauto


 

Tettenért betörő

Egy nádudvari lakatlan lakóházba tört be az a férfi, akit a helyszínen tetten ért és elfogott a rendőrjárőr. A férfi az erkélyajtót törte be és egy termoventillátort akart ellopni, de erre már nem volt lehetősége, mert a járőr a helyszínen elfogta. A 42 éves nádudvari férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Megérte?

Ittas járművezetés vétsége miatt két férfi állt a bíróság előtt a napokban. Mind ketten korábban is voltak már eltiltva ittas járművezetés vétsége illetve szabálysértése miatt. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság járőrei a két férfit Hajdúszováton, illetve, a 3316.sz. úton közúti ellenőrzés alkalmával érték tetten. A gyorsított eljárás során egyikükre 10. hónap fogház (2 évre felfüggesztve) és 2 év járművezetéstől eltiltás, míg a másik férfira 750.000.-Ft pénzbüntetést és 2 év 2 hó közúti járművezetéstől eltiltás büntetést róttak ki.

 

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a jövőben is  kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedési bűncselekmények, illetve szabálysértések elkövetőinek kiszűrésére, a balesetek megelőzése és számának csökkentése érdekében

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)