Payday Loans
2024 április 20, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Idős nénin segítettek a hajdúszoboszlói rendőrök

150x150A hajdúszoboszlói rendőrök segítettek egy 78 éves nőnek, aki lakásában elesett és ezért orvosi ellátásra szorult.

 

 

 

 

Egy nő 2015. április 13-án 20 óra 50 perc körüli időben telefonon bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a szomszédjában lakó idős néni segítségért kiabál a lakásából, amelynek ajtaját ő nem tudja kinyitni. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínre mentek, ahol hallották, hogy a lakásban valaki segítséget kér, majd a hátsó ablakot betörték és bementek. A rendőrök a konyha padlón magatehetetlenül fekve találták meg a 78 éves nőt. A néni a járőröknek elmondta, hogy a nap folyamán esett el és nem tudott felkelni. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik az idős nőt kórházba vitték.




 

Dühében ütötte meg a sértettet

A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelést javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Nádudvaron bántalmazott egy helyi férfit.

A nyomozás adatai szerint 2015. március 1-jén 2 óra 30 perc körüli időben S. Béla Nádudvar, Ady téren telefonált miközben idegesen kiabált, majd dühében egy éppen arra járó helyi férfit előzetes szóváltást követően az arcán megütött. A sértett egy éppen a közelben teljesítő rendőröktől kért segítséget, akiknek elmondta mi történt, amelyet követően a járőrök orvoshoz vitték, majd kihallgatták a sérült férfit. A nyomozók adatgyűjtést végeztek és a beszerzett adatok alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves nádudvari férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A helyi lakos beismerő vallomást tett és elmondta, hogy azért ütötte meg a sértettet, mert ideges volt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

DSC 0002

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Névnap

Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)