Payday Loans
2024 május 18, szombat
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Biztatóan indul a szezon a Koronában is

IMG 5773-003Április első hétvégéjén, a húsvéti ünnepek miatt városunk szállodái, vendéglátó helyei teljesen megteltek pihenni vágyó emberekkel. Ugyanez érvényes volt a Gyógyfürdőnkre és az Aqua-Palace-ra is. Az erről szóló beszámolónkat olvashatják ITT.

 

Egy héttel később április 12-én volt az Ortodox Húsvét, mikor szintén nem lehetett panasz a vendéglátó helyek kihasználtságára. Ezen a napon a Hotel Koronába látogattunk el, ahol a szálloda vezetője, Pálvölgyi Éva fogadott bennünket. Megtudtuk tőle, hogy most is teljesen tele vannak, aki csak él és mozog, a személyzet teljes létszámmal a fedélzeten. Ezen a hétvégén, köszönhetően a romániai tavaszi szünetnek, sokkal többen jöttek nagyobb távolságról, és ami fontosabb, hogy több napra érkeztek. A jól bevált recept itt is érvényes, az elégedett vendég hoz magával még egy embert, esetleg egy egész családot. A szájhagyomány útján terjedő reklám a leghatásosabb. A húsvéti bálon a hangulatról a Tele-Band és a Bihari Banda gondoskodott.
A hotel vezetőjével Pálvölgyi Évával, a vendégek közül Juliannával és a Bányász családdal rögzített beszélgetésünket megtekinthetik ITT!

IMG 5724-001

IMG 5726-002

IMG 5773-003

IMG 5777-004

IMG 5806-005

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Buzási László - Győri Tamás
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)