Payday Loans
2024 április 26, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Kedd esti késelés Hajdúszoboszlón

18400835-véres-szúró.-kéz-késÁprilis 21-én este, súlyos sérüléssel végződő késelés történt az Űrhajós negyedben. Egy baráti társaság szóváltásba keveredett, majd hangoskodásba, verekedésbe, fordult az esti beszélgetés, végül késeléssel zárták le a vitát. A környéken lakók hangos kiabálásra lettek figyelmesek, majd nemsoká érkeztek a mentők és a rendőrség.

 

 

 

A Szoboszlói Színes információja szerint, volt akit a helyszínen elláttak a mentősök, de egy embert, szúrt sebekkel a kórházba szállítottak. A combon szúrt Csabi sérülése volt a legsúlyosabb, őt a Kenézy-be szállították a mentősök. Rögtön elterjedt az a hír, hogy egy ember meghalt a verekedésben, mert a mentősöket látták, hogy egy fekete zsákot is bevittek a lakásba. A valóságalapja annyi az esetnek, hogy valóban vittek be egy fekete fóliát, de azt a hordágyra terítették, hogy megóvják a szennyeződéstől, mert a combon szúrt fiatalember a fájdalomtól, vagy az ijedtségtől nem tudta visszatartani kisebb-nagyobb dolgait.
Ma délután megkerestük a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot is az ügyben, de csak annyit tudtunk meg, hogy :
„A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt 2015. április 21-én nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. Tekintettel arra, hogy a nyomozás jelenleg folyamatban van, az ügyben nem áll módunkban egyéb tájékoztatást adni."

Amennyiben kapunk valamilyen információt, természetesen megosztjuk olvasóinkkal.

 

Szoboszlói Színes– Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

 

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)