Payday Loans
2024 május 03, péntek
Hungarian Bulgarian Croatian English Finnish French German Italian Polish Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Ukrainian

Szezonnyitó - Kiváló minősítésekkel gazdagodott a HUNGAROSPA!

IMG 8906-006Fürdőnk ismét minősítette magát és négy kategóriában ért el remek eredményeket! Gyógyfürdő, élményfürdő és strandfürdő kategóriában 5 csillagos, uszoda kategóriában pedig 4 csillagos minősítést szerzett a Hungarospa Zrt. A minősítő okiratok ünnepélyes átadására, több ezer vendég előtt került sor a mediterrán medence színpadán. Már péntek este az egész ország értesülhetett arról, hogy vidéki helyszínként elsőnek Hajdúszoboszlón adtak át a Nemzetgazdasági Minisztérium által felügyelt minőségi garancia elismeréseket!

A szokásoknak megfelelően május elsején kitárultak a strandfürdő kapui és a fürdőzők birtokba vehették a több hektáros létesítményt. Ahogy minden évben, most is a cég vezérkara fogadta az első vendégeket, majd a szakemberek rövid sétát tettek a nyári szezonra gondosan felkészített strandon.

IMG 8563-001


A nap folyamán különböző programok váltották egymást az első színpadon, majd késő délután kezdetét vette az esti show. A mediterrán tengerpart színpadán divatbemutató nyitotta a műsort, majd neves fellépők követték egymást. Az est fénypontjaként Czeglédi Gyula, a HUNGAROSPA Zrt. vezérigazgatója, Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkártól vehette át az értékes minősítéseket.
Az eseményen készült riportokat itt nézhetik meg.
Az évekkel ezelőtt indult minősítési rendszer kidolgozásának fő célja, hogy a vendégek pontosan láthassák, milyen szintű szolgáltatásokra számíthatnak az egyes fürdőkben. Pontrendszer alapján lehet az adott létesítményt minősíteni, úgy ahogy ez a szállodáknál is működik. A csillagok száma alapján a vendégek megbízhatóan tudják tervezni nyaralásukat, pihenésüket, hosszabb, vagy rövidebb kirándulásaikat.
Az ünnepélyes átadási ceremónián Czeglédi Gyula vezérigazgató elmondta, hogy a HUNGAROSPA mindig is az elsők között volt a minősítések terén és külön öröm számára, hogy vidéki helyszínként elsőnek van szerencséje átvenni a minőségi garanciát igazoló táblákat. Köszönetet mondott a városnak, mint tulajdonosnak, a város vezetőinek, a HUNGAROSPA vezetőinek és dolgozóinak, valamint a Hajdúszoboszlóra látogató vendégeknek, hogy lehetővé tették ennek a szép eredménynek az elérését.
Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkár köszöntőjében szintén azt hangsúlyozta, hogy a turizmus sikere sok ember összehangolt munkáján múlik, amit Hajdúszoboszlón több évtizede sikeresen végeznek.
A HUNGAROSPA az első vidéki fürdőkomplexum Magyarországon, mely ilyen magas minősítéseket tudhat magáénak és ez elsősorban az elmúlt évek jól átgondolt és kitartó fejlesztéseinek köszönhető.

IMG 8906-006

IMG 8909-007

IMG 8575-002

IMG 8604 másolata-003

IMG 8848-004

IMG 8881-005

IMG 8964-008

IMG 8980-009

IMG 8995-010

 

Szoboszlói Színes– Kiss Klára – Fotó: Buzási László
A helyi hírek forrása mi vagyunk! – Minden jog fenntartva
www.szoboszloihirek.hu

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.

Hirdetés
Hirdetés

Belépés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szoboszlói Hírek

Kiss Klára 

E-mail: szoboszloihirek@gmail.com

Postacím: 4200 Hajdúszoboszló, Somogyi u. 2/c.

ISSN 2061-7038 (Nyomtatott) - ISSN 2061-7046 (Online)